Snel, vakbekwaam en attent.

De oude VR cv ketel is vervangen door een nieuwe HR ketel. Hiervoor moest ook een nieuws condenswaterafvoer aangelegd worden. Alles is binnen een ochtend gerealiseerd door 2 vakbekwame en vriendelijke mannen die super netjes hebben gewerkt. De offerte is ook netjes uitgebracht nadat er ter plekke bekeken is wat er moest gebeuren. Alle afspraken zijn stipt nagekomen en op korte termijn heeft de installatie plaatsgevonden. Top!

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Onze CV vertoonde lekkage. Bedrijf wat onderhoud doet gebeld. Kwam een dag later. Ketel 13 jaar oud. Moest nieuwe geplaatst worden. Afspraak 2 x niet nagekomen. Firma Broekmans gebeld heeft dezelfde dag een nieuwe ketel geplaatst..

Top bedrijf.

Woensdag 26-7 in de showroom geweest,ketel uitgezocht,en Marco kwam nog even thuis kijken of er geen vreemde dingen waren.Offerte(nette prijs)gemaakt en plaatsing ingepland.Zou het morgen kunnen,dan hebben we nog een gaatje,en we hebben de ketel op voorraad?Ja hoor,geen probleem.Donderdag om 8.30 stipt stond monteur Kevin voor de deur.Halve dag verder was hij klaar,na ook nog in de stortregen op dak te zijn geweest om de dakdoorvoer te vervangen.Kevin bedankt voor bewezen diensten,en wij blij met de nieuwe ketel.Even de verwarming testen,maar die sloeg niet aan.Gelijk gebeld,en binnen een half uur stond Kevin weer op de stoep.Even klooien met de aansluiting van de toon thermostaat,en hoppa,het werkt.Top bedrijf met top service.Jullie hebben er een vaste klant bij.

• Nazorg en Garantie

Installatie prima klachtenbehandeling heel slecht

In December 2020 nieuwe CV ketel en radiator laten plaatsen. Allemaal prima voor elkaar . De leiding bij de radiator ging alleen roesten dus waarschijnlijk een lek . Wij hebben foto's gestuurd via een mail dat wij dat graag verholpen wilden hebben. Na meermaals contact te hebben gehad zowel telefonisch en via mail is er nog steeds niets aan gedaan. Wij hebben ondertussen iemand anders ingeschakeld die het mooi verholpen heeft .

Prima werk geleverd

Mijn opdracht voor een wijziging van de gasinstallatie is snel en vakkundig uitgevoerd. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan. Jack, Barendrecht

Vakmanschap

Heel mooi afgewerkt

• Nazorg en Garantie

perfecte monteur op nieuw jaars dag gekomen,geen gemor toppie...

Allemaal van Broekmans de beste wensen voor 2021. Gisteren ochtend merkte mijn vrouw geen warm water. Eerst naar de klok thermostaat in de huiskamer, afgehaald contact puntjes schoon gemaakt. Hielp niet daarna het normale traject, kijken bij de ketel welke storing stond niets. Wat nu, nieuwjaarsdag proberen maar te bellen. Kreeg de monteur aan de lijn hebben eerst het hele traject afgelopen wat ik kon doen. Nog geen warmte vond hij vreemd, dan kom ik wel zei hij, wat dacht ik top zeg. Hij heeft eerst naar de thermostaatklok gekeken gauw gezien is het niet. Daarna naar de ketel wat hij gauw door had dat het de sensoren moesten zijn. Twee sensoren vernieuwd en ja hoor hij deed het weer, wij lekker warm en, heet water. Deze jonge man verdiend wel een compliment ,ook al is het zijn werk, gr cor van huis Dorpsweg 189a.

Zinkstraat 15

2984 AL Ridderkerk