Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
GEBRUIK DIT BEDRIJFT NOOIT! Wat een ongelooflijk slechte ervaring met Luijten Verwarming. Niet alleen technisch, maar vooral door de manier waarop dit bedrijf met klanten omgaat. Onze problemen met de warmtepomp begonnen al veel eerder. In 2023 is Luijten bij ons langs geweest omdat er problemen waren met de installatie. Tijdens dat bezoek hebben zij de warmtepomp zelf in de noodstand gezet. Dit is dus geen verhaal achteraf; Luijten is hier destijds zelf bij betrokken geweest. Het bizarre is dat wij later om bewijs of documentatie van dat bezoek vroegen, maar Luijten vervolgens aangeeft nergens meer een afspraak, werkbon of andere registratie van dat bezoek te kunnen vinden. Een installatiebedrijf dat zijn eigen werkzaamheden blijkbaar niet kan terugvinden in de administratie. Ook dat zegt wat ons betreft genoeg. Sinds 2 april 2026 hadden wij opnieuw ernstige problemen met onze warmtepomp. Luijten is langsgekomen, maar stuurde vervolgens een monteur die tijdens zijn werkzaamheden continu door zijn vrouw werd gebeld omdat hij vanwege zijn verjaardag naar huis moest. Het probleem werd uiteraard niet opgelost, maar de factuur kwam wel. Daarna kregen wij te horen dat er “verder onderzoek” nodig was. Wat dat onderzoek zou kosten? Geen duidelijk antwoord. Wij moesten maar akkoord gaan en feitelijk een blanco cheque tekenen. Toen wij hier kritisch over waren, werd ons door Thomas verteld dat dit blijkbaar heel normaal zou zijn in de installatiebranche. Wat absoluut niet het geval is. Nadat wij de afspraak uiteindelijk hadden geannuleerd, bleek dat Luijten ondertussen al onderdelen had besteld, terwijl ze op dat moment niet eens wisten wat het probleem was. Omdat wij geen vertrouwen meer hadden in deze werkwijze, hebben we een ander installatiebedrijf ingeschakeld. Wat een verschil. Professioneel, kundig en daadwerkelijk gericht op het vinden van de oorzaak. Onder garantie van Panasonic hebben zij de compressor en heater vervangen. Helaas bleef het probleem bestaan.
19 August 2026
Jordy
Hendrik-ido-ambacht
1) Wij hebben ruim DRIE MAANDEN moeten wachten op een offerte voor enkele relatief simpele klusjes. Wij zouden diverse keren teruggebeld worden maar telkens kwamen ze hun afspraken niet na. 2) Ze moesten voor ons o.a. een keukenkraan vervangen. Hun kraan (254 euro volgens hun offerte) was circa 2x zo duur als bij een webwinkel terwijl het om exact dezelfde kraan ging. Met arbeidsloon voor het eventjes vervangen van het keukenkraantje kwam het totaal volgens de offerte op maar liefst 395 euro. 3) Hun uurtarief van 88 euro is wel erg hoog 4) Wij hadden een afspraak gemaakt maar de medewerker kwam niet opdagen. Ze waren de afspraak eventjes vergeten. 5) Een klein kraantje op een slaapkamer druppelde wat na. In plaats van een rubber ringetje vervangen wilden ze gelijk de hele kraan vervangen. 6) Direct na het vervangen van de keukenkraan kregen wij een probleem met onze Quooker. Deze ging een beetje nadruppelen bij de hals van de Quooker. Toen wij dit hadden gemeld kwam er een medewerker kijken. Binnen 5 minuten was zijn conclusie dat het nooit door hun gekomen kon zijn. Het moest dus gewoon heeeeel erg toevallig zijn dat dit direct na de werkzaamheden ontstond. Vervolgens kregen wij voor dit bezoekje een rekening van 65,44 euro.
20 August 2024
Remco Visser
Berkenwoude
Men moest 2 leidingen alleen aansluiten verder niets. Dus zo gedaan! 235 euro niet normaal zo duur. Ik heb ze nog gecontact 2x maar geen reactie, ja aanmaning! Echt onprofessioneel.
9 June 2024
Freek
Den Haag
Al 5 maanden bezig om een radiator te laten vervangen. Mailen/bellen/foto's sturen. Ja zeggen en nee doen. Op de dag van de afspraak veel gedoe over wel of niet komen, ja druk druk druk.... We gaan op zoek naar een andere onderhoudsservice.
30 October 2020
René
Krimpen ad Lek
Beste Rene en Shirley,
Het spijt ons zeer dat de werkzaamheden niet naar tevredenheid zijn verricht, en dat we pas in actie zijn gekomen na uw negatieve review.
Dit is nooit onze bedoeling geweest en is normaal gesproken ook zeker niet onze werkwijze.
Een samenloop van omstandigheden/planning hebben geleid tot deze slechte service vanuit onze kant.
Nogmaals ons excuus, en hartelijk dank dat u ons de kans geeft dit op 30 oktober a.s. op te lossen.
Met vriendelijke groeten,
Luijten Verwarming BV