Al 40 jaar ben ik een tevreden klant

Staan direct klaar. Werk prima uitgevoerd. Ruud Leijendekkers

Vreselijk nooit doen

Er komt iemand langs die zegt daar heb ik wel een mannetje voor. Prijs berekent oke. Komt het mannetje daar pas ik niet in wat we al van te voren al hadden gezegt. Krijgen we vervolgens wel die prijs ervoor wat ontzettend storend is. We bellen en horen maanden niks ineens stuurt een charerijnige balie medewerker die is nog het meest brutaal een rekening die niet klopt en 2 medewerkers zeggen dat ze 4,5 uur bezig zijn geweest terwijl 1 spullen aan het halen was en de ander uit zijn neus stond te eten dit is wel in rekening gebracht ook zijn de ouderwetse materialen gebruikt die volgens het 1e mannetje gevaarlijk zijn we zouden het nieuwe systeem krijgen. O en nog wat moois de cv man ontdekte een lek in die o zo dure zooi!! Mensen A.U.B maak hier nooit! Een afspraak!

Idioten

Onbeschoft bedrijf,dat ze nog bestaan is mij een raadsel. Zoek verder als u iemand zoekt.

3e Industriestraat 25

3133 EJ Vlaardingen