Wat er ook te doen is, Patrick komt en weet de oplossing. En ik ben altijd weer verrast hoe snel het klaar is, alles in één keer goed. Laat werkplek erg netjes achter.
Onderhoud aan CV uitgevoerd en in het verleden nieuwe dakgoten geplaatst door Patrick van Dijk. Tot volle tevredenheid.
Prima loodgieter die overlegt alvorens hoge kosten te maken
Zeer tevreden over Loodgietersbedrijf Van Dijk
Al jaren mijn loodgieter voor onderhoud en advies!
Onze ervaring met loodgietersbedrijf van Dijk is altijd goed. We mogen al jaren gebruik maken van zijn service en kennis en dat is vertrouwd en fijn. Ook denkt Patrick altijd mee wanneer er iets is.
Goede uitleg op de vragen die gesteld werden
Patrick is een vrolijke loodgieter die voor vakwerk zorgt! Blij met zijn betrouwbare manier van werken! Ga zo door!
Het is een fijn bedrijf en ze staan voor je klaar als je ze nodig hebt. Keurigwerk afgeleverd en duidelijk in wat ze doen en wat de mogelijkheden zijn
goed onderbouwt advies.
Ik mag ervan uitgaan dat e.e.a. correct is aangebracht. Het heeft nog niet geregend dus kan nog niet ervaren of de nieuwe goot oké is. Vandaar dat ik nog niets kan zeggen over nazorg en garantie. Maar denk wel dat dat in orde zal zijn.
Goed, accuraat, snel, klantvriendelijk.
Er wordt altijd zeer vanuit de klant gedacht en gereageerd. Technisch altijd in oplossingen denkend en oog voor "after care" Fijne persoonlijkheid om mee contact te hebben
goed overleg kiest voor de beste oplossing degelijk en netjes prima materiaalkeuze
snelle service,betrouwbaar, prettig in contact
ENORM PLEZIERIG EN VAKKUNDIG.Heel vroeg. ZE HEBBEN ONS HEEL GOED GEHOLPEN EN SNEL.TOP MET DANK CATHERINE EN WILLEM LENSSINCK
Jullie hebben mij echt uit de nattigheid geholpen waar ik al jaren ellende van had. Vriendelijk, vakbekwaam en oplossingsgericht. Super!
Van Dijk levert altijd goed en professioneel werk af. Komt netjes op de afgesproken tijd en de factuur is gewoon marktconform.
Patrick gaat rustig te werk, verteld was er gedaan is. En het geeft ons een goed gevoel dat alles weer in orde is!
Zeer snel afspraak kunnen maken, snel en efficiënt gerepareerd
Goede service inzake de cv Ook zeer tevreden over andere (loodgieters) werkzaamheden
Goed. Degelijk. Kwaliteit. Ruimte voor persoonlijke adviezen.
Afgelopen week heeft Patrick bij ons naar tevredenheid een nieuwe CV ketel geïnstalleerd. Komt afspraken goed na. Werkt netjes, ruimt zelf gemaakte rommel op. Prima vakman.
Van dijk is een sympathieke en erg betrouwbare loodgietersbedrijf, Klanten en service staan hoog in het vaandel bij van dijk.
Zoals boven omschreven
Langbroekerdijk A 64