kundigheid stipt en sociaal zijn de kenmerken van Loodgieter van Dijk

Al jaren contact met van Dijk. Hij is goed bereikbaar, is zeer oplossend ingesteld en flexibel beschikbaar afhankelijk van de situatie als deze daarom vraagt. Geen omkijken naar. Ook prettig hoe het jaarlijkse onderhoud wordt ingepland

Fijne betrouwbare loodgieter

Van Dijk is al jaren onze vaste loodgieter en wij zijn er zeer content mee

Service

Ivm onzekerheid over werking cv (kort na onderhoud door van Dijk) ivm vloerverwarming, kort bezoek gehad (plm 15 min) van van Dijk met uitleg werking vv/cv. Geen arbeid of materiaal. Ik zie dit als service binnen een onderhoudspakket, maar van Dijk rekent een m.i. relatief fors bedrag. Leermoment vooraf te communiceren tussen klant en van Dijk. Wij gaan op zoek obv bovenstaand naar een meer service-en coulancegericht bedrijf. Qua kwaliteit en kennis geen bijz.

• Nazorg en Garantie

Degelijk loodgieterswerk dat klantgericht is

Patrick kennen we al, ik denk, zo'n vijftien jaar. En steeds helpt hij ons op een adequate en prettige manier met onze loodgietersproblemen.

• Nazorg en Garantie

Vriendelijk en Top Service!

Erg blij met onze nieuwe cv ketel en de goede service die erbij komt. Installeren zonder problemen en erg vriendelijk!

Vakkundig gewerkt

Alles netjes aangelegd . Meedenken en uitleg geven. Dank voor de snelle service voor aanleg waterkraan buiten en keukenkraan ziet er netjes uit

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Patrick denkt graag mee in oplossingen.

Al vele jaren een zeer tevreden klant. Patrick denkt graag mee in oplossingen. Nieuwe apparaten installeren en jaarlijks onderhoud in goede handen.

Prima en persoonlijk

Persoonlijk benadering en komt kundig over!

Betrouwbaar & professioneel bedrijf

Patrick van Dijk heeft altijd voor alle technische problemen een goede oplossing, heeft alle professionele kennis in huis.

• Nazorg en Garantie

Keurig bedrijf, benaderbaar en accuraat.

Ze komen hun afspraken na en zijn vakkundig en klantvriendelijk

Perfect bedrijf

Samenwerking met Patrick en zijn organisatie is buitengewoon!

• Nazorg en Garantie

Helemaal tevreden, in het weekend een uitgevallen CV. Voortvarend opgepakt en gerepareerd

Cv, was uitgevallen. Achteraf blijkt de pomp kapot. Meteen vervangen. Monteur vertrok pas toen alles weer naar behoren werkte. Helemaal tevreden.

Meer dan gewone service

Het probleem met een lekkende dakgoot werd snel en goed verholpen. Plus het advies, om de buren te waarschuwen over hoe de situatie aan hun kant eruitziet.

Deskundig

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Duidelijke communicatie en bijzonder netjes gewerkt.

Top loodgieter

Patrick doet er alles aan om zo snel mogelijk een storing op te heffen. Heel blij mee.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Kundig vakman die zijn afspraken nakomt

Patrick van Dijk doet al jaren na volle tevredenheid het onderhoud aan onze CV ketel. Maar ook de voorkomende loodgieters besteden we aan hem uit. Hij komt zijn afspraken na en levert goed werk Kortom een kundig vakman en bovendien ook een vriendelijke man

• Nazorg en Garantie

Niet verder zoeken, uitstekende loodgieter

Ik ben ontzettend tevreden over het werk van Patrick. Hij is niet alleen een echte vakman, maar ook vriendelijk, stipt en denkt echt met je mee. Alles werd snel en netjes opgelost, zonder gedoe of verrassingen. Als je een betrouwbare loodgieter zoekt, kan ik Patrick van harte aanbevelen.

Geweldig...!

Patrick is een echte vakman, die met de klant mee denkt, en dan niet enkel tijdens het verrichten van de werkzaamheden zelf, maar ook vooraf. En dan is het ook nog eens een prettige vent, met wie je een lolletje kunt maken ; ) Een echte aanrader dus!

• Nazorg en Garantie

Prima werk door een bedrijf met ervaring

CV ketel incl toebehoren laten vervangen. Keurig werk geleverd en heldere uitleg over bediening.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goede communicatie en uitstekende service

Uitstekende ervaring, snel reactie bij cv-storing en heel duidelijke communicatie. Patrick kwam uiterst vakkundig over.

• Nazorg en Garantie

Uitstekende en kundige vakman die zijn afspraken nakomt.

Loodgietersbedrijf van Dijk heeft zich voor mij onderscheiden van anderen door een goed advies, het nakomen van afspraken, het op vakkundige wijze monteren en installeren van een CV installatie met een prima nette afwerking. Tijdens het adviesgesprek werd goed meegedacht en werden mogelijke alternatieven besproken die een eventuele kostenbesparing konden opleveren. Ik kan loodgietersbedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die een vakkundige loodgieter zoekt, één die zijn afspraken nakomt!

Wij waren zeer tevreden

Korte periode tussen afspraak en uitvoering, waar we blij mee waren. Er zijn geen afspraken gemaakt over nazorg en garantie

Efficient en vakkundig

• Nazorg en Garantie N.v.t.

De storing was snel verholpen

Vriendelijke monteur die de storing snel heeft verholpen en ook nog wat (gevraagd) advies gaf over een nieuwe ketel . Wij zitten er in ieder geval weer warm bij.

Langbroekerdijk A 64

3947 BK Langbroek