Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vandaag 17 juni 2026 een nieuw toilet laten plaatsen en tevens een nieuwe afsluiter op de waterleiding laten installeren. Onze ervaring met de loodgieter Robbie en zijn collega is uitermate positief!1 Prachtig werk geleverd! Tevens (wat niet onbelangrijk is) was het telefonisch contact zeer aangenaam en to the point! Kortom voortaan bellen wij met de firma Kerssens !
17 June 2026
Paulus en Herma
Haarlem
Na slechte ervaring bij het aanpassen van onze badkamer nieuwe toiletten besteld bij de fa. Kerssens. Zijn vandaag geplaatst met een prima uitleg van de loodgieter. Wij zijn meer dan tevreden.
N.v.t.
6 June 2025
Jan-Hein
Haarlem
Had lekkage aan de wasmachinekraan, snel gekomen en gefixt. Duidelijke uitleg waar het misging , heldere communicatie zonder verrassingen achteraf.
N.v.t.
18 August 2023
Mustafa
Haarlem
Eindelijk! Een loodgieter die weet waar ze het over hebben. Werken netjes, alles super goed uitgelegd en mega behulpzaam. Een woord; top.
8 January 2022
Ian
Haarlem
Monteur Tim heeft bij ons zeer goed werk geleverd. Legt ook uit wat hij gaat doen en waarom. Hij was er meteen de volgende dag al omdat we een serieus probleem met onze gaskachel hadden. Super geholpen!
12 October 2021
Karin
Haarlem
Wij hadden Kerssens voor de eerste keer wij zaten echt in nood met IVB lekkage van het Toilet .Maar was heel snel verholpen. Goed werk verricht door Bas. Heel veel dank Bas.
11 September 2020
Aad & Naima Hoogduin
Haarlem
Nieuwe toilet met een BB1000 laten plaatsen en boven een sanibroyeur. Vriendelijke monteurs die in overleg met mij de werkzaamheden netjes hebben uitgevoerd. Ik ben super tevreden.
3 September 2020
Ans