Topervaring!

Een klus aan de wc waarvan ik vooraf dacht dat die niet te klaren zou zijn. De wc is namelijk ontzettend oud en raar ingebouwd. Maar...de klus is geklaard. En hoe! Oprecht vakwerk. Ik kan de firma Jos Tas dan ook van harte aanbevelen.

Alles super goed

Als je kwaliteit en slimme oplossingen zoekt, dan ben je hier op de juiste plek. ... aanrader

Mooi klantgericht

Aanspreekbaar. Goede uitleg. Prettig contact.

Vakman met passie

Jos is een echte vakman. Hij werkt heel zorgvuldig, analyseert het probleem en overlegt dan met de klant wat het probleem is. Wat de mogelijke oplossingen zijn. Hij gaat niet zomaar wat doen. Jos Tas loodgietersbedrijf is een betrouwbaar en super professioneel bedrijf. Vooral met een passie voor het vak en dat zie je niet vaak meer.

Altijd meedenken

Jos en zijn mannen zijn allemaal vakmannen en denken goed mee en komen met creatieve oplossingen.

• Nazorg en Garantie

Het Loodgietersbedrijf van Jos Tas laat de klant niet lang wachten, Jos komt alras!wachten,

Het bedrijf levert goed werk af!

• Nazorg en Garantie

Je krijgt altijd antwoord en wordt correct behandelden

Deskundig advies en kwaliteit in de verwerking van de werkzaamheden.

• Nazorg en Garantie

Positief, komt afspraken na en tipt waar nodig.

Fijne samenwerking bij verbouwing van ons huis. De samenwerking is goed. Jos komt met ideeën ter verbetering en wat ik erg belangrijk vind komt z'n afspraken na. Ik hoef er zelf niet achteraan. Jos pakt het voor mij op. TOP. Nazorg en garantie heb ik nog geen ervaring mee maar alle vertrouwen in. Zo probeer ik binnen mijn bedrijf te werken en zo werk Jos met zijn mensen ook.

• Nazorg en Garantie

Fijn en prettig geholpen.

Er werd goed gekeken en geluisterd naar het probleem. Geen onnodig hoge kosten gemaakt.

• Nazorg en Garantie

Zeer goed, snel en vriendelijk geholpen.

Jos kwam over de telefoon al erg vriendelijk en professioneel over. Hij heeft onze klachten keurig netjes verholpen en gaf steeds niet alleen duidelijk aan wat er aan de hand was, maar ook hoe wij het probleem in de toekomst konden verhelpen. Ook de assistent loodgieter was erg vriendelijk en behulpzaam. Two thumbs up!

deskundig, snel en adequaat

prettig om mee samen te werken

Vriendelijke vakmannen

Vriendelijke mensen die hun vak verstaan. Denken mee met de klant en voeren alles keurig in overleg uit.

Meedenkend, vakkundig, flexibel

Meegedacht met oplossing voor probleem douchestang en zelf aangeschafte materialen vakkundig geplaatst. Vriendelijk en deskundig.

• Nazorg en Garantie

Werk is deskundig en netjes uitgevoerd

Werk is deskundig en netjes uitgevoerd! Het maken van een afspraak is wat lastig ivm het grote werkaanbod. De mannen werken erg keurig en zijn beleefd.

Deskundige, hardwerkende mensen

Er zijn twee man een dag bezig geweest met het vervangen van de dakbedekking van de dakkapel. Keurig op tijd, snel de steiger opgezet en de hele dag hard gewerkt. Fijne mensen, die alles na afloop ook weer keurig hebben opgeruimd. Wij zijn super tevreden!

Betrokken en deskundig

Erg tevreden! Jos denkt altijd mee als er een probleem is en heeft dan een goede oplossing.

Super goed

Gebeld met een storing in mijn ketel. Snel en vakkundig geholpen.

Deskundig en betrouwbaar

Problemen met zowel het dak als met de centraleverwarming werden adequaat gediagnostiseerd en daarna perfect verholpen. Altijd beschikbaar voor urgente problemen.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Topmensen die ook echt met je meedenken

Hele fijne ervaring met de mannen van Loodgietersbedrijf Jos Tas. Ze denken met je mee, staan voor je klaar en zijn nauwkeurig!

• Nazorg en Garantie

Altijd vakwerk en duidelijke afspraken

Sinds Jos onze loodgietersklussen doet, zijn we zeer tevreden. Komt altijd afspraken na is duidelijk in de communicatie en heeft goede prijs/kwaliteitverhouding als het gaat om in rekening brengen van afgesproken werk.

Betrouwbaar en goed.

Als je Jos belt voor het een of ander staat hij zo mogelijk direct klaar om je te helpen. En hij levert prima werk af.

• Nazorg en Garantie

Staat altijd snel klaar, zeer klantvriendelijk

Super bedrijf, heel tevreden, staat altijd snel voor je klaar en voert de werkzaamheden netjes uit. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.

• Nazorg en Garantie

Staat altijd klaar voor zijn klanten !

Prima service en komt afspraken heel goed na !

Top-bedrijf

Jos Tas staat bij een probleem bijna direct voor de deur en blijft doorgaan tot het probleem is opgelost. Dat is pas service!

• Nazorg en Garantie

Meegedacht bij onduidelijk probleem, slimme oplossing

Knap meegedacht bij een onduidelijk probleem met het kraanwater. Duidelijk opties op een rij gezet. De monteur die uiteindelijk kwam heeft terplekke nog suggesties gedaan waardoor de kosten en tijd konden dalen. Enige kritiek was de drukte bij het bedrijf waardoor het even duurde voor het ingepland was, en de prijs.

Delftsestraatweg 43

2645 CA Delfgauw

Over Loodgietersbedrijf Jos Tas

Loodgietersbedrijf Jos Tas is een jong, allround bedrijf met meer dan 20 jaar kennis en ervaring in huis. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden in én rondom ieder gebouw. Hierbij valt te denken aan het omleggen van leidingen voor uw nieuwe keuken tot het vervangen van complete afvoerinstallaties. Bij Loodgietersbedrijf Jos Tas bent u ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een renovatie van uw badkamer en alle voorkomende lood- en zinkwerken.

Over Techniek Nederland