Jos heeft onderzocht wat de oorzaak van de lekkage in mijn huis was en het zeer snel opgelost. Hij heeft goed overwogen wat er wel en niet mogelijk was en eerlijk advies gegeven om mij ook niet onnodig op kosten te jagen.
Zeer vlotte service uitgevoerd door een technische medewerker die precies weet waar het over gaat en dat ook zeer goed uit kan leggen. Dat geeft een goed gevoel bij de werkzaamheden en komt zeer betrouwbaar over.
Na opdracht wordt geprobeerd dit zo snel mogelijk op te lossen en eventueel mee te denken voor een verbetering.
Ik ben al vele jaren klant van dit bedrijf voor allerlei loodgieterswerk en CV. Vriendelijke en correcte vakmensen en prijzen marktconform
Altijd bereid om te helpen. Niets is te veel. Vriendelijk.
uitstekende loodgieter en heel prettig in de omgang. Hij lost de problemen op en geeft helder advies.
De monteur is vriendelijk en doet echt zijn best om je zo snel mogelijk te helpen. Zo kwam hij bij ons op de middag van 5 december, terwijl wij Sinterklaas aan het vieren waren. Hooguit had hij even van tevoren kunnen bellen dat 'ie langs kwam, zodat we voor hem ook een chocoladeletter hadden kunnen inpakken...
Dank voor de snelle reparatie van ons toilet. En de uitstekende uitleg van de mogelijkheden repareren dan wel vernieuwen.
Altijd een goed resultaat en aardige werknemers. Jos zelf natuurlijk ook een prima vent.
Blij dat we in Pijnacker een goed loodgietersbedrijf hebben, korte lijnen en snel hulp.
het werk is deskundig, snel en keurig verricht door een vriendelijke en behulpzame medewerker
niet duur, snel, verstand van zaken
Ivm gedoe met waterleidingen heeft Jos Tas en in bijzonder Roy ons geweldig geholpen. Niet alleen door snel te handelen, vooral ook door echt gericht mee te denken over de (on)mogelijkheden. Dat is wat wij zoeken!
In het weekend een mail gestuurd ivm lekkage. Maandag werd er direct contact opgenomen en de lekkage werd snel en vakkundig verholpen. Snelle service voor een klein incident, maar voor ons vervelend. Super !!!
Kundig, snelle hulp en heel prettig in de omgang!
Ik heb vroeger zelf in mijn bedrijf voor kwaliteit, aandacht en continuïteit gestaan. Dat is nu misschien een wat ouderwets begrip. Maar bij Jos Tas vind ik dat gelukkig nog helemaal terug. Bedankt voor jullie snelle service.
Snelle reactie en reparatie
Tot nu toe prima.
fijn bedrijf geen omkijken naar en duidelijke afspraken
Wat een fijn bedrijf ze zijn nog nooit bij ons gweest thuis .maar ik had een probleem lekkage in de badkamer ik had ze gebeld en een mail gestuurd met foto's wat er aan de hand was De andere dag hadden we weer contact gehad en ze kwamen gelijk langs waar maak je dat nog mee super bedrijf ik was er zo blij mee groetjes Martijn van der ende bedankt toppers
Ondanks drukte uiteindelijk zeer snel geholpen. Waar ik wel blij mee was gezien de urgentie.
vakkundige vakmensen die tevens goed advies geven
Deze keer kwam Bernhard bij ons een nieuwe douche plaatsen. Vooraf al perfect contact met Jos, die de perfect douchecombinatie had gevonden. Bernhard - wat een aardige jongen - heeft alles keurig geplaatst en uitgelegd hoe een en ander werkte. Hij wilde ook best nog even de wc-bril die wat los was gaan zitten, goed vastmaken! Complimenten!
Wederom top geholpen door Jas en zijn team. Denken mee, zijn vakkundig en ook heel vriendelijk.
Tevreden klant,wat men zegt , daar kan je van op aan!!!!
Delftsestraatweg 43
2645 CA Delfgauw
Loodgietersbedrijf Jos Tas is een jong, allround bedrijf met meer dan 20 jaar kennis en ervaring in huis. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden in én rondom ieder gebouw. Hierbij valt te denken aan het omleggen van leidingen voor uw nieuwe keuken tot het vervangen van complete afvoerinstallaties. Bij Loodgietersbedrijf Jos Tas bent u ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een renovatie van uw badkamer en alle voorkomende lood- en zinkwerken.