Een hele nare ervaring ook hoe versprek over de betaling ging met de F.Weide

In 2007 heeft F.Weide loodgietersbedrijf in ons huis meerdere werkzaamheden verricht Er werd o.a. een afvoersysteem gemaakt voor de afzuiging bij het koken in de keuken Echter al die jaren hadden wij bij het koken last van overlast met koken van geurtjes door het hele huisWij dachten het is een oud huis met dit dubbele afzuigsysteem een aparte voor de wasemkap zalhet waarschijnlijk hierdoor komen.Echter wij hebben een nieuwe afzuigkap en een en een nieuwe kookplaat laten installeren blijkt dat al die tijd de pijp niet aangesloten was de afvoerpijp was flink te kort de manchetten te ruim dit was afgeplakt met band wat los gingwat natuurlijk logisch is al het zo knullig word gedaan Het is onvoorstelbaar amateuristisch gedaan en wij hebben voor ons dure geld (het te betalen bedrag was uiteindelijk veel hoger dan de offerte was ook niet van tevoren aangegeven.) Jarenlang altijd last gehad van stankoverlast met koken

• Kwaliteit
  • Vakmanschap/Deskundigheid