Snel en vakkundig , zeer tevreden
Clerx kwam mijn cv controleren en gashaard opnieuw aanmaken. Hij werkt netjes en communiceert hier over helder. Is heel keurig in follow up Geen abonnement aansmeren. Dit kost het nu en over 2 jaar weer is voldoende hoor. Heel fijn Ze staan altijd direct voor je klaar als ik vragen heb
Door een tip via NextDoor ben ik met dit bedrijf in contact gekomen. Ik zocht een dakdekker voor inspectie en eventueel renovatie van een plat dak. Hierbij dacht ik niet meteen aan een loodgieter, maar ik heb me vergist... Een eerste contact per e-mail was voor Clerx al aanleiding om alvast voorlopig een afspraak in te plannen. Kijk, dat werkt! Bij een inspectiebezoek werd op een transparante wijze verteld wat er mis was en hoe eea kon worden hersteld. In tegenstelling tot andere dakdekkers die ik intussen had gesproken, gaf Clerx zelf aan zoveel mogelijk materialen zoals daktrimmen (na schoonmaken) e.d. te hergebruiken. Dit resulteerde in een zeer aantrekkelijke offerte. Tijdens de COVID-19 crisis zijn extra maatregelen getroffen waarover je als klant uitvoerig wordt geinformeerd. De werkzaamheden zijn m.i. vakkundig uitgevoerd! En welk bedrijf bedankt na afloop zijn klant voor het vertrouwen, de koffie, en de gastvrijheid... TOP!
Zijn steeds bereid met je mee te denken over adequate oplossingen en lossen de problemen op met goede nazorg.
Fijne, snelle en goede service.
De monteur was exact op tijd en heeft ondanks de Corona-maatregelen goed en snel onderhoud gepleegd aan de CV-installatie.
DIK OK
al jaren goede ervaring
Heel goed
Heel goed
Aardige man, beetje lang van stof, maar geeft niet, als hij technisch maar goed is. Hij zou nog met een prijs komen voor het probleem met onze vloerverwarming in de keuken, hij weet waar het over gaat. Graag ontvangen we die, bedankt!
Fijne loodgieter.
Ze komen installeren of repareren gewoon zoals afgesproken!
snelle response op noodoproep en probleem snel en goed opgelost.
Ik ken loodgietersbedrijf Clerx al 25 jaar. Kwamen eerst bij mijn ouders en nu bij ons. Ze zijn betrouwbaar, vriendelijk, kundig en fair priced. Als er nood is zijn ze er in no-time. Dank je wel!
Zie boven De enige reden dat het geen 5 sterren zijn is dat men geen epdm daken legt
Een heel betrouwbaar loodgietersbedrijf, met super snelle service wanneer de situatie het vereist. De dienstverlening wordt in goed overleg met de klant uitgevoerd door vriendelijke en vakbekwame medewerkers, tegen een eerlijke tarief.
Kleine klusjes, grote klusjes, zelfs haastklusjes. Ze staan er! Perfect werk, netjes alles achterlatend en absoluut servicegericht.
goed en fijn contact
Alert optreden bij een spoedopdracht.
Vriendelijk en heel goed en snel geholpen!
Goede service, lekkage goed opgelost na prutswerk van anderen.
Prima afspraak te maken op een redelijke termijn, uitstekend op tijd ter plaatse, Werkzaamheden prima uitgevoerd, Zeer vriendelijke monteurs.
Zie boven
no nonsense
Bagvensestraat 68
4839 AG Breda
Wij zijn een klein allround loodgietersbedrijf met een lange familiehistorie en bestaan al sinds 1968. Met een jong en vakkundig team runnen wij sinds 2007 ons bedrijf in een modern jasje, waar service en persoonlijke aandacht na ruim 50 jaar nog steeds bovenaan staan. Wij denken in oplossingen, dus uw probleem is onze uitdaging!