Al heel lang maken we gebruik van hun diensten. Altijd Top. Fijn om mee samen te werken, en zeer betrouwbaar. Laat ze gewoon alleen in ons huis hun gang gaan.
De handige vakman heeft het probleem snel gezien en opgelost
In de laatste superhete week van dit jaar hebben ze ons platte dak compleet vernieuwd, inclusief isolatie, daktrimmen en dakranden met een hoek van 45 graden. Super! De contacten vooraf en tijdens het werk waren heel prettig.
Zeer netjes en goede ervaring
Werken netjes, correct, Kundige vakmensen, meedenkend, vriendelijk.
Netjes gewerkt en naar afspraak gemaakt wij bellen zeker voor de volgende keer
Klantvriendelijke benadering door de planner en de uitvoerders. Dakgoten vervangen voor een eerlijke prijs. Komen afspraken na.
boiler mankementen, ben nwe klant, s morgens gebeld, s middag s al geholpen, men was gelukkig in de buurt en dat in deze drukke tijd. complimenten!! snel verholpen, gelukkig, onderdelen in de auto dus geen oponthoud met reparatie, heel blij met dit bedrijf, gaat bij mij op nr 1 in adressenboek!! en...... ik zeg dit zeker voort!!
Ik was veel te laat met plannen en nog zorgden ze ervoor dat alles geregeld eerst echt top
Vriendelijkheid gecombineerd met vakmanschap!
Een heel positieve ervaring.
Prima bedrijf met goede afspraken die ook nagekomen worden. Het werk wordt netje opgeleverd.
Wederom goed en vakkundig geholpen.
Goede, heldere communicatie en adviezen. Werkzaamheden verliepen vlekkeloos, netjes gewerkt, alles netjes afgevoerd.
geweldig , goede adviezen en professionele benadering en er wordt geluisterd.
Snelle reactie op service vraag. Deskundig advies. Vakkundige uitvoer. Meedenken met de klant.
Gebeld en twee dagen later is het buitenkraantje gerepareerd.
Loodgietersbedrijf Clerx B.V. is een service gericht bedrijf, die ten tijde van een crisissituatie bij ons in huis, rustig, vriendelijk, oplossend, daadkrachtig en zéér adequaat handelde.
Prettig en goed geholpen.
Heel tevreden door zorgvuldigheid in controle apparaat, netjes in afwerking
Fijne mensen, die met je meedenken! Ze zijn betrouwbaar, deskundig, en in tijd van nood, staan ze voor je klaar! Echt een aanrader!
De monteur was beleefd, werkte netjes en hield ons op de hoogte van de werkzaamheden.
Mijn ervaring is ze zijn vriendelijk Werken netjes Komen afspraken goed naar
Ik had zo een afspraak geregeld, de vakman werkte netjes en correct Hij dacht praktisch mee hoe het netjes was. Ook na de klus netjes alles opgeveegd. Zeer goed gewerkt
Erg prettig, en professioneel, werken netjes en als de nood aan de man ivm daklekkage,komen ze direct,en lossen het op. Alle materialen bij zich en werken netjes,
Bagvensestraat 68
4839 AG Breda
Wij zijn een klein allround loodgietersbedrijf met een lange familiehistorie en bestaan al sinds 1968. Met een jong en vakkundig team runnen wij sinds 2007 ons bedrijf in een modern jasje, waar service en persoonlijke aandacht na ruim 50 jaar nog steeds bovenaan staan. Wij denken in oplossingen, dus uw probleem is onze uitdaging!