Al jaren tevreden klant voor onderhoud cv ketel en loodgieterswerk als dakgoten etc.
Vriendelijk deskundig
Na een teleurstellende ervaring met een groot loodgietersbedrijf, besloten we om met een lokaal bedrijf in zee te gaan en dat is Clerx geworden. We hebben van deze beslissing zeer zeker geen spijt gehad. Buiten de deskundigheid en uitstekende service is de prijs/kwaliteit verhouding ook uitstekend te noemen. We zullen daarom zeker gebruik blijven maken van hun diensten.
Tot in detail werd onze ketel gecheckt. Een kleine opmerking van ons (elke 4 maanden water bijvullen) leidde tot een lek expansievat. Heel alert dus, van de monteur!
Wij zijn wel heel goed tevreden we zullen jullie aanprijzen
Ik ben heel tevreden over die meneer die bij ons de wc kwam maken.Hij werkte heel netjes en precies.Ook moest hij een wc halen omdat wij toch liever een nieuwe wilde ipv de oude terug plaatsen en vrolijk haalde hij in de winkel een andere echt top hoor.En ruimde ook alles netjes op.Echt heeeeeel tevreden ben ik .Ik blijf jullie bellen hoor als ik weer iets gemaakt wil hebben.
Dakgoot - zink- vervangen .Vaklieden die weten wat ze doen en netjes werken . Werken stug door en zijn prettig in de communicatie .
Onze dakgoot is prima gerepareerd, vriendelijke loodgieter
Vriendelijk aan de telefoon en op het werk. Komen uitstekend hun afspraak na. Bellen tevoren nog eens als reminder. Geven een uiterst accurate schatting op voor de totaal kosten.
Joyce, Jean-Paul en de rest van het team zijn oprecht en transparant over wat er nodig is en wat het gaat kosten. Je merkt aan alles dat het een familiebedrijf is. Wij zijn iedere keer heel tevreden!
duidelijke afspraken en goede service
Netjes vooraf een prijsopgave. Nette loodgieter, vakkundig.
Erg tevreden over het werk en de service
Goed geholpen, netjes gwerkt
Prima en vakkundig geholpen en een kleinigheidje dat niet helemaal in orde was binnen een paar dagen alsnog verholpen. Kortom, prima service!
Zeer goede ervaring bij alle onderhouds- en storingswerkzaamheden de afgelopen jaren. Servicegericht, vakmensen.
Goede service, vakmanschap. Helaas niet direct tijd voor het probleem, maar past in de tijd waarin we nu leven en kon ook wel even wachten.
Gekregen wat we gevraagd hebben! Goede kwaliteit, keurig uitgelegd (niet dat ik alles snap, maar dat ligt aan mij) Werken netjes en volgens afspraak. Kortom gewoon uitermate tevreden.
Hr ketel geplaatst in 2009 en onderhouden door het bedrijf wat hem heeft geplaatst veroorzaakte problemen en we werden niet geholpen door het onderhousbedrijf. Druk verlies van warmwater op de kranen, veelvuldig bij moeten vullen van de ketel en een flinke lekkage. Onderhousbedrijf tot 3x toe laten komen en die vonden het wel meevallen en waren steeds weer snel vertrokken. Ander bedrijf laten komen welke een nieuwe hr ketel wilde plaatsen. Middels recensies Clerx gevonden en contact gezocht. We moesten ruim een maand wachten, het was erg druk. Maar de communicatie verliep soepel zowel telefonisch als via de mail. Dit was al nieuw en hoopgevend. Monteur was vriendelijk en legde dingen geduldig uit en luisterde naar alle vragen die we inmiddels hadden. Is 2 uur druk bezig geweest. Expansievat was erg oud en kapot, blijkbaar niet vervangen bij plaatsen van huidige ketel destijds door onderhoudsbedrijf. Floppress was niet juist aangebracht en stond onder druk wat weer voor een lekkage had kunnen zorgen. Toen bleek de riooolafvoerbuis ook flink verstopt ondanks jaarlijks onderhoud. De hr ketel was prima in orde, degelijk en hoefde zeker niet vervangen te worden. Leiding in keuken doorgespoeld en wederom een wit iets in de leiding. Hij vond het op cement lijken, ik op stopverf, beetje kleverig en korrelig als t opdroogt. Alleen in de warmwaterleiding? maar wat het het nou is blijft nog een raadsel. Dat zou in een laboratorium onderzocht moeten worden. We voelen ons eindelijk gehoord en deskundig geholpen. Erg blij mee!! We blijven nu zeker voor onderhoud bij dit bedrijf. Ouderwets betrouwbaar en professioneel. Zeker een aanrader.
prima werk geleverd
zie boven
Installateur van Clerx heeft bij mij een radiator weer geïnstalleerd. Dit was in rap tempo deskundig gedaan. Daarna heeft hij mij ook nog geattendeerd op wat verkeerde instellingen in mijn cv ketel en deze gelijk goed gezet en heeft hij mij advies gegeven over het optimaliseren van mijn convector(put). Erg vriendelijke en bekwame man. Was stipt op de afgesproken tijd en heeft uiteindelijk alles netjes achter gelaten. Top service.
In goed overleg hoe ik het wilde hebben alles netjes aangesloten.
Bagvensestraat 68
4839 AG Breda
Wij zijn een klein allround loodgietersbedrijf met een lange familiehistorie en bestaan al sinds 1968. Met een jong en vakkundig team runnen wij sinds 2007 ons bedrijf in een modern jasje, waar service en persoonlijke aandacht na ruim 50 jaar nog steeds bovenaan staan. Wij denken in oplossingen, dus uw probleem is onze uitdaging!