Erg blij met het resultaat. Er zijn 2 radiatoren vervangen, super netj3s gewerkt, prettige communicatie en ze denken goed mee. Echt vakmannen. Als we weer een loodgietersklus hebben weten we waar we moeten zijn.
Verwachtingen overtroffen.
Heeft geen uitleg nodig.
Goede communicatie Kordaat Slagvaardig
Als er iets is wordt er altijd op zo kort mogelijke termijn een afspraak ingepland. Meedenken, flexibel en een goede service!
Al meerdere malen heeft het team van Clerx bij ons goed werk verricht. Snel, eerlijk en vakkundig. Ze nemen zorg uit handen. Dank!
Komt afspraken na en geeft goede informatie. Onderhoud gebeurd grondig
Zijn er op tijd, werken zelfstandig, en laten alles perfect achter
Ben zeer tevreden over het geleverde werk.
Ik ben heel blij dat deze is gemaakt Heeft intussen al geregent en heb niets meer horen en zien druppen Dankjewel
Schakelen snel en zeer klantvriendelijke service.
Ik heb een prettige ervaring overgehouden aan mijn contact met dit loodgietersbedrijf en de uitvoering van de werkzaamheden. Het 1e telefonisch contact was duidelijk, en er werd meegedacht in wat de beste oplossing zou kunnen zijn. Ook in de prijsopgave was men helder. Ik ben meer dan tevreden en kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
In mijn agenda kwam er iets tussendoor, waardoor ik mijn afspraak niet kon halen. Dit had ik via de app doorgegeven. In de middag werd ik teruggebeld dat de afspraak diezelfde middag ingehaald kon worden. Daar was ik super blij mee! Onderhoud was kundig uitgevoerd.
Ben al jaren klant bij dit bedrijf, nooit enige reden geweest voor klachten, integendeel. Naast vriendelijk en bekwaam stralen de medewerkers Brabantse gemoedelijkheid uit. Daardoor voelt het zeer vertrouwd.
Clerx B.V. heeft drie verschillende installatievragen in ons huis goed en snel opgelost. Heel tevreden.
Goed werk verricht op een klantvriendelijke manier
Vanaf de offerte tot en met de uitvoering erg tevreden, een nette prijs duidelijke afspraken en het installeren top uitgevoerd, echte vakmensen bedankt wij zijn blij met de nieuwe installatie.
De communicatie met firma Clerx was snel en duidelijk. De meneer die de reparatie uitvoerde was een vakman met veel ervaring en verstand van zaken. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Het bedrijf heeft volledig voldaan aan mijn verwachtingen op eerdere reviews. Ze zijn bereikbaar, duidelijk in de communicatie, vakkundig, denken mee en zijn service gericht. Ik kan ze aanbevelen.
Super goed k
Een paar jaar geleden een nieuwe ketel laten hangen en nu jaarlijks een onderhoudsbeurt. Je krijgt een herinnering om een afspraak te maken voor onderhoud. zodat je het niet vergeet dat dat moet gebeuren.
Fijne communicatie gehad via what’s app Fijne monteur over de vloer Alles werkt weer tip top dus we kunnen er weer een jaar tegen
Ze denken mee en lossen op!
Al jaren zijn we erg tevreden.
Bagvensestraat 68
4839 AG Breda
Wij zijn een klein allround loodgietersbedrijf met een lange familiehistorie en bestaan al sinds 1968. Met een jong en vakkundig team runnen wij sinds 2007 het bedrijf in een modern jasje, waarbij service en persoonlijke aandacht na bijna 60 jaar nog altijd voorop staan. Wij denken in oplossingen, dus uw probleem is onze uitdaging.