zeer goed geholpen door baderie van wijk gouda

wij zijn zeer goed geholpen door baderie van wijk onze doche deur was na 4 jaar stuk gegaan en bij baderie van wijk gevraagt wat hierv aan te doen van wijk heeft contakt opgenomen met de leveransieren geregeld dat wij een nieuwe doche cabine hebben gekregen wij zijn baderie van wijk zeer dankbaar dat hij dit voor ons heeft geregeld ik kom al bijna 40 jaar bij baderie van wijk en het is een zeer betrouwbaar bedrijf wat doet wat het beloofd ik raad het bedrijf zeker aan bij vrienden kennisen en colega,s

• Kwaliteit
  • Vakmanschap/Deskundigheid