Snel en goed!!

Na een telefoontje op maandag 16 december kon de monteur al de 17e of desgewenst op de 18e december komen om de lekkage te verhelpen. Klokslag 08.00 uur stond de monteur op de stoep. Hij was snel en goed. De lekkage was in 5 kwartier verholpen. Klasse!!

snelle service

bij lek kraan, snel en vakkundig geholpen, aardige monteur

Zeer snelle service

Op maandag telefonisch contact gehad, dinsdag mail met foto's gestuurd en woensdag morgen al een monteur aan huis die de waterleiding naar de buitenkraan heeft aangelegd

De aanhouder wint

Mede op aandringen van Installatiebedrijf Lommers kregen we na heel wat heen-en-weer gemail en gebel eindelijk duidelijkheid van Brabant Water. De hoofdkranen in ons appartement bleken niet van Brabant Water, maar van onszelf. Uiteindelijk kwam alles goed, en zijn onze hoofdkranen vakkundig vervangen.

• Nazorg en Garantie

Goed advies, komen afspraken na

Prettig bedrijf. Geven goed advies en komen altijd hun afspraken na. Monteurs werken netjes en zijn vriendelijk.

Perfect geregeld!

Duidelijke offerte met uitgebreide prijsopgave en uit te voeren werkzaamheden. Een deel van de materialen kon worden hergebruikt, wat in mindering werd gebracht op de rekening. Er werd snel materiaal opgehaald om het toilet te repareren. Prima en snelle service!

prima werk geleverd

Goede afspraken kunnen maken die ook correct weden nagekomen. Zeer hulpvaardig. Installateurs zeer vriendelijk en correct en vooral erg deskundig.

perfect

Bij de aanleg van een kabel heeft een electricien door de afvoer/ontluchting van de riolering geboord. Lommers heeft dit heel snel en met spoed opgepakt om te repareren. We zijn door Robert geholpen keurig net gewerkt, vloerbedekking etc. werd netjes afgedekt en alles ook weer netjes opgeruimd. afval meegenomen etc. Niets dan lof en zeker een aanbeveling.

Professioneel en vriendelijk

Vakkundig en snel bijgestaan bij het helpen oplossen van een storing aan de ITHO warmtepomp en de comunícate met de Spider thermostaat.

Uitstekend, snel, adequaat, professioneel

Opstopping in de badkamer en wateroverlast. Dankzij de snelle professionele hulp van de loodgieters van Lommers was e.e.a snel verholpen.

• Nazorg en Garantie

Bijzonder goed en snel geholpen

Offerte gekregen voor het plaatsen van een nieuw toilet, na goedkeuring is het toilet al een dag later geplaatst. Een nette en vakkundige monteur heeft het keurig in orde gemaakt. Wij kunnen Lommers aanbevelen.

• Nazorg en Garantie

Zwaar teleurgesteld door niet nakomen toezeggingen

In november belde wij naar Lommers Installaties met de vraag of hij/zijn bedrijf in de gelegenheid zou zijn om in januari een aantal installatieklussen in ons nieuwe huis uit te voeren. Daar was tijd voor (in tegenstelling tot veel andere installatiebedrijven) en in de eerste week van december kwam dhr. Lommers kijken naar wat we allemaal voor ogen hadden. Hij dacht mee en gaf verschillende, gewaardeerde adviezen. Bij afscheid gaf dhr. Lommers aan dat we binnen drie weken de offerte konden verwachten. Dat vonden wij al een ruime termijn, maar ach, we waren allang blij een betrouwbare partij gevonden te hebben. In de laatste week van december kwam dhr. Lommers nog eens langs, voor “de puntjes op de i”. Daarbij gaf hij aan dat diezelfde week het niet meer zou lukken om een offerte (met specificatie voor de elektricien) aan te leveren, maar wel de eerste week van januari. Voor de zekerheid stuurde we eind eerste week januari een mail, zodat hij ons goede mailadres zou hebben voor de offerte. Helaas ontvingen we niets. Telkens als we belde, zei dhr. Lommers “het komt eraan”. Zowel budgettair (i.v.m. bouwdepot) als qua planning was het lastig om afspraken maken met andere partijen, omdat we de offerte van Lommers niet hadden. Toen we eind januari voor de vierde keer belde, gooide dhr. Lommers de hoorn erop. Wellicht tegen beter weten in, hadden we nog gehoopt dat we met Lommers Installaties goede zaken konden doen, maar dit signaal was niet te missen. We zijn oprecht enorm teleurgesteld in dhr. Lommers, over wie we zoveel goede verhalen hadden gehoord en zelf ook een goed gevoel hadden. We zitten nu letterlijk in de kou. Ik heb een week gewacht met het plaatsen van deze recensie, in de hoop nog iets van dhr. Lommers te vernemen, maar tevergeefs...

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.

Alles goed geregeld!

Wij werden vakkundig geinformeerd over de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel. De installatie hiervan verliep erg professioneel. Alle oude materialen werden meegenomen en na uitleg van de thermostaat vertrokken ze weer. Erg prettig verlopen!

Speldenmakerstraat 11

5232 BH S-HERTOGENBOSCH