Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik heb nieuwe ketel laten plaatsen en leidingen laten vervangen en cv systeem schoon laten maken
Beveelt aan
16 January 2026
Frank
Wateringen
2 radiatoren vervangen. Monteurs Aziz en Nawien werkten nauwgezet , deskundig en vooral klantvriendelijk. Aanwinst voor het bedrijf !!!
Beveelt aan
3 December 2025
Eddy
Rijswijk (zh)
In de magazine van VEH gelezen dat het belangrijk is dat onderhoud aan je CV-ketel wordt uitgevoerd door een CO-gecertificeerd bedrijf. Hierdoor ben ik uitgekomen bij Leenaards en heb spijt niet de reviews gelezen te hebben. De afspraak was zo gemaakt en de monteur kon op korte termijn voor onderhoud langskomen. Tijdens het eerste bezoek informeerde ik de monteur over de problemen die we ervaren. Hij heeft toen iets met de instellingen gedaan, waarnaar de problemen (tijdelijk) waren verholpen. Vervolgens deelde hij mee dat een onderdeel moest worden vervangen. Dat de monteur dit “zelf” zou regelen ipv dat het via het bedrijf is gegaan zou alarm bellen moeten rinkelen. Maar gezien het feit dat mijn problemen opgelost leken heb ik er verder niets achter gezocht. Nadat de monteur 2 dagen later terugkwam om het onderdeel te “vervangen” bleek het initieel probleem te zijn teruggekomen. Vervolgens zegt de monteur doodleuk “ik denk dat het ergens anders aan ligt” en pakt ze spullen en vertrekt, mij en mijn gezin letterlijk in de kou achterlaten. Heb vervolgens gebeld en kreeg in eerste instantie een vriendelijke dame te spreken, die de monteur wilde terugsturen. Daarna werd ik door een “norse” meneer gebeld en werd mij verteld dat het probleem elders ligt en dat de monteur niet terugkomt. Enkele dagen later ontving ik een factuur voor de werkzaamheden en materiaalkosten.
Beveelt niet aan
13 April 2025