Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gebaseerd op vorige week uitgevoerde tele-Dion herstel werkzaamheden en de bijbehorende verrekening. Einte van der Wal. 10-2-2025
10 February 2025
Einte
Gorinchem
Monteur was keurig op tijd, werkte zeer nauwkeurig en efficient. Liet alles netjes en schoon achter. Gaf duidelijke uitleg en was zeer dienstverlenend. Hieraan kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Administratief alles snel en keurig door Kop Beveiliging geregeld. Complimenten hiervoor
4 March 2024
Els
AMERSFOORT
ben helemaal tevreden het alarm werkt weer.
24 October 2023
p.l
culemborg
Ik heb gedurende enige jaren een beveiliging van mijn woonhuis door de fa Kop met een jaarlijks onderhoudscontract. De installatie werkt perfect en het onderhoud is uitstekend.
24 July 2023
Gijs
Eindhoven
Alle kennis, deskundigheid en vakmanschap in een hand, door het ganse land, op consumenten / klantvriendelijk wijze.
5 January 2023
EJAM
West Betuwe
Betrouwbare partij die zijn afspraken nakomt.
2 December 2021
Tim den Dulk
Vuren
In alle gevallen waarin ik hulp nodig had, of het nu via de telefoon of mail was werd ik onmiddellijk op de juiste wijze geholpen en geïnformeerd. Met dank aan Petra toppertje.
22 June 2021
Piet de Bruin
Zaltbommel
Daarna zou er terug gebeld worden over laatste rekening wat ik niet in orde vond.nog niets gehoord. Vraag zelf mijn boekhouder er over. Groet.
12 April 2021
J.M.Koemans-de Jong
Boskoop
Denken met je mee, goede service en nazorg . Top bedrijf
18 February 2021
Thanh
Meteren
Ook bij problemen kiest Kop voor een oplossing!
2 February 2021
Jaap
Bosch enDuin
Fijn beveiligingsbedrijf om samen te werken, vakmanschap, betrokken, deskundigheid en innovatief.
30 November 2020
EJAM. van
Asperen
Ik heb in het verleden voor mijn werkgever zaken gedaan met Kop en heb daar nu ook privé ervaring mee opgedaan. Alle werkzaamheden worden conform afspraak en op een uiterst integere wijze afgedaan. Een firma die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Betrouwbaarheid is in beveiligingsland een eerste vereiste en op dat gebied maakt Kop haar reputatie meer dan waar! Aanrader !
14 July 2020
Gijs
Eindhoven
Ik ben zeer tevreden. Een geweldige monteur. Vriendelijk en alles volgens afspraak
14 July 2020
Mattie Tugendhaft
Amstelveen
Van de commercie tot aan de monteur hele vakbekwame mensen! Extra credits voor Jorn, heeft prima geadviseerd!
13 March 2020
Hans de JOng
Alblasserdam
tijdens recentelijke onderhoudswerkzaamheden alsmede installatie aanpassingen zijn boven de verwachting prima en naar wens verlopen.
2 January 2020
EJAM
Asperen
Het is prima schakelen van Kop Beveiliging. Bij ons heeft onze eigen elektricien de kabels getrokken, die geleverd waren door Kop. Op die manier was het mogelijk om tijd en geld te besparen, maar wel 100% kwaliteit te krijgen.
20 October 2019
Reinier
Zeist
Als contact persoon van Dhr. P.Moot die het laatste jaar zelf weinig meer kon doen heb ik uw service als zeer plezierig ervaren
5 September 2019
Pieter Moot
Gorinchem
goed overleg met de monteur laat alles netjes achter en legt het goed uit hoe het werkt
5 September 2019
E. 'T Lam
VIANEN UT
Komen al jaren bij ons over de vloer en zijn altijd zeer vakkundig en regelen alles zoals ze beloven en afspreken. Zelfs bij noodgevallen wordt er altijd meegedacht in de beste en snelste oplossing zodat alles snel geregeld is. Voor ons een dikke 10.
15 August 2019
Guido
Putten
Al sinds 1983 zorgen wij voor de veiligheid van onze klanten. Kop Beveiliging is gespecialiseerd in het beveiligen van particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Doordat wij onder meer een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf zijn, heeft u de zekerheid dat u met deskundige en betrouwbare vakmensen te maken heeft.
Techniekweg 18
4143 HV Leerdam