Goed en snel geholpen

Monteur heeft goed en snel geholpen

uitstekende service

Deskundig, vriendelijk, afspraken nakomen

• Nazorg en Garantie

correcte en vakkundige afhandeling van het probleem

monteur werkte netjes, dacht mee en communiceerde correct.

Oudhollands vakmanschap!

Ongedwongen in de omgang en zeer kundig in de uitvoering. In no-time onze ketel vervangen, met het nodige 'ombouwwerk' aan slangen en beugels. Foutloos en snel.

Buitengewoon plezierig al meer dan 12 jaar

Alles is goed geregeld

Fijn bedrijf om mee te werken

• Nazorg en Garantie

Wat een leuke en leerzame dag!

Met de klas waren we uitgenodigd om te komen ervaren hoe een werkdag van iemand bij Koopmans Installatie BV eruit ziet. Welke producten worden er gemaakt, hoe ziet een productieproces eruit en wat vind ik er zelf van? In diverse workshops, waaronder metselen, vloerverwarming leggen en solderen leerden de kinderen de technieken en deden ze nieuwe kennis op. Deze dag was zeer goed verzorgd, zowel in de organisatie vooraf als tijdens en ook aan de innerlijke mens was goed gedacht. Nogmaals bedankt voor deze top-techniekdag! ~ Namens de leerkrachten en kinderen uit groep 6-7-8 van basisschool de Wegwijzer in Winssen.

Deelname aan Blik in de Bijdrijven voor Sterk Techniekonderwijs

Jullie hebben op 7 november alles uit de kast gehaald om jongeren enthousiast te maken over jullie vakgebied. Heel erg leuk dat er voor de leerlingen veel te zien en te beleven viel. We hopen dat jullie volgend jaar weer mee willen doen! Hartelijke groeten, Tine Feitsma Projectleider Sterk Techniekonderwijs regio Rijk van Nijmegen

Wat een leuke dag!

Koopmans heeft haar deuren geopend voor een grote groep leerlingen van groep 7 en 8 van de Stichting Groeisaam Primair Onderwijs. Tijdens de ochtend hebben ze vijf workshops georganiseerd, samen met een partnerbedrijf, en de leerlingen van alles laten ervaren over techniek. Reactie van de scholen: "Wat hebben we een leuke dag gehad! Complimenten voor de bedrijven, want ze hebben flink uitgepakt." Voor ons (Sterk Techniekonderwijs Rijk van Nijmegen) reden om heel blij te zijn met een partner als Koopmans.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Prima kun je van op aan

Deskundigheid

Nabinstallatie is àlles operationeel, doch ontbreekt informatie over een soort van nazorg over onderhoud, storing service. Het zou sieren als men een paar maanden na installatie alles nog eens controleert en de gebruiker informeert wat deze zelf moet doen. Mij is ontschoten dat ik ook het water niveau moet bijhouden. Heb ik niet geweten… kan ook aan mij liggen

• Nazorg en Garantie

Bijzonder goed geholpen. Raparatie die nodig was direct gedaan!

Vanaf eerste contact tot de factuur allemaal prima in order

Alles goed verlopen.

Het installeren van de airco is prima verlopen.

• Nazorg en Garantie

Prima alleen de afwerking met garantie viel mee maar de keuze over contract Koopmans vind ik wat ingewikkeld.. Kleine kanttekening; Let wel het is allemaal goed opgelost maar monteur kwam binnen en ging kijken en was niet tevreden hoe het beoordeeld was door andere collega...dat zette ons aan het twijfelen... denk betere afstemming zou beter zijn...er moest onderling gebeld worden voordat wij wisten of het wel goed zou komen

• Nazorg en Garantie

Prima service, er wordt met je meegedacht en netjes gewerkt!

Medewerker was er op afgesproken tijd. Heeft heel netjes gewerkt, uitleg gegeven en de ruimte schoon achtergelaten.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Snelle reparatie verricht in het weekend

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Zeer tevreden over afspraken, kwaliteit en installateurs

De installateurs werkten rustig, netjes en goed Overleg ging soepel kwalitatief goed

• Nazorg en Garantie

Koopmans daar kun je afspraken mee maken

Het is fijn als je vertrouwen in een installatie bedrijf kunt hebben. Na telefonisch contact een afspraak gemaakt voor onderhoud van de warmte pompinstallatie. Stipt op tijd stond de technicus bij ons voor de deur stelde zich voor en ging aan de slag. De technicus was heel correct en klantvriendelijk. Na een gedegen controle van de installatie gaf hij aan dat alles in orde was.

Erg goed!

Gewoon goed vanaf het begin, duidelijk met offerte, duidelijk antwoordt op alle vragen, snel geholpen door vakkundige en vriendelijke mensen, gewoon geweldig!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Fijn contact, snelle service,alles goed geregeld

Cv ketel stuk, door boiler ook geen warm water en dat vlak voor weekend. Na tel.contact alles snel geregeld, offerte , goedkeuring , advies ......binnen 2 dagen nieuwe installatie gehangen was erg fijn !

• Nazorg en Garantie

Geweldige service, goede communicatie. Duidelijke prijsopgave. Zeer tevreden over het geleverde werk en de tijd waarin dit mogelijk was. Top bedrijf!

• Nazorg en Garantie

Deskundige en betrokken partij!

Een fijne partij om mee te werken. Ze geven deskundig advies en zijn nauw betrokken. Verder is de prijs/ kwaliteit is goed.

vakwerk!

het was een flinke klus om alle airco's te vervangen en het leidingverloop was ook een uitdaging. maar het is netjes en vakkundig en volledig volgens afspraak uitgevoerd.

Erg tevreden

Monteur was hier op de afgesproken tijd. Binnen een uur of vier was de oude installatie gedemonteerd, afgevoerd en de nieuwe cv aangesloten en werkend opgeleverd. Het kost een bak met geld….. maar dan hebben we ook wat! Goed gedaan en wij blijven klant!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goed werk verricht door een hele aardige monteur!

Onze ervaring is dat er altijd een goede communicatie is met Koopmans. Wij hadden een defecte boiler en deze is binnen een week vervangen door een aardige en kundige monteur. Enige nadeel was dat het werk geschat was op een uurtje en dat er toch 2 uur werk op de factuur stond. Daarom geen 5 sterren gegeven, maar toch een mooie 4 sterren!

Van Heemstraweg 12

6644 KG Ewijk