Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt duidelijke deskundigheid en betrouwbare uitvoering. Klanten waarderen snelle reacties en duidelijke communicatie. Afspraken worden over het algemeen nagekomen en de prijs-kwaliteitverhouding is goed. De service wordt over het algemeen positief beoordeeld.
De samenwerking met Roland hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren. Hij heeft de NEN Scope 10 keuring van ons hotel zorgvuldig en gestructureerd uitgevoerd, met duidelijke uitleg onderweg zodat we precies wisten waar we aan toe waren. Roland werkt nauwkeurig, denkt mee in oplossingen en signaleert niet alleen risico’s maar geeft ook praktische adviezen om deze direct te verbeteren. Communicatie verliep snel en helder, afspraken werden keurig nagekomen en de oplevering van het rapport was netjes en volledig. Zijn aanpak geeft vertrouwen en maakt hem iemand waar je als organisatie graag opnieuw mee samenwerkt en zonder twijfel aanbeveelt aan anderen.
17 June 2026
Dorre
Noorbeek
Het was zeer fijn om met Roland samen te werken. Zeer kundig en flexibel in de uitvoering van de werkzaamheden.
16 May 2026
Nicole Starmans
Maastricht
Mijn ervaring met Dhr. Lambrichs van Keurings- en Inspectiebedrijf Maastricht zijn ontzettend goed! Er werd snel en adequaat gereageerd op mijn vraag over de staat van veiligheid van mijn PV-installatie. Hij maakte een heldere risico-inschatting en afspraken worden keurig nagekomen. Bij de Scope-12 inspectie kwamen bevindingen naar voren die anders nooit gezien zouden zijn en een hoog risico vormden. Daarmee heeft hij een significantie bijdrage geleverd aan de veiligheid van ons huis!
15 December 2025
Ronald
Heerlen
Brede kennis van de te keuren objecten.
28 October 2025
Frans Janssen
Voerendaal
van voor overleg tot afronding, alles goed geregeld. prijs/kwaliteit verhouding perfect
23 October 2025
John
banholt
Fijn en snel werk geleverd m.b.t. een aantal keuringen
23 October 2025
Mark
Smeets
Denkt mee, geeft goede uitleg.
31 January 2025
Jean-Paul
Ulestraten
werkzaamheden cf afspraak goed uitgevoerd en tevens advies ontvangen over eventueel nog andere te keuren installaties / machines. Dit om de kostprijs van de keuring te verlagen.
22 October 2024
P Dobbelstein
Maastricht
Hartelijk dank voor de snelle service!
6 June 2023
Angelique Peeters
Maastricht
vriendelijk en zeer correct personeel.
30 May 2023
wzc de beyart
maastricht
vakkundig uitgevoerde inspectie
2 December 2022
Herma
Beek
Aanbevolen door E-installateur; bedrijf neemt direct contact op, geeft duidelijk tekst en uitleg over hun werkwijze, stuurt -na het verkrijgen van de nodige informatie over het te keuren object- een duidelijke offerte. Na goedkeuring van de offerte wordt er een afspraak gemaakt, welke ook correct wordt nagekomen. Keurmeester is kundig en legt ook duidelijk uit om welke reden een onderdeel afgekeurd dient te worden. Uitgebreid rapport met omschrijving en foto's volgt binnen 10 dagen.
23 November 2022
Jo
Wijlre
Prettig contact en mooi uitgewerkte duidelijke rapporten ontvangen.
22 November 2022
M.Smeets
Maastricht
We hebben samen door het pand gelopen, waar aanpassingen nodig waren heeft Roland goed uitgelegd wat daar de redenen voor waren. Verder heeft hij suggesties gegeven over welke materialen waar aanschaft zouden kunnen worden. Kortom een keurmeester die niet alleen nauwgezet zijn keuringstaak uitvoert, ook iemand die meedenkt met de klant om tot een optimale verbetering te komen.
7 February 2022
Jules
Maastricht
Een technische installatie moet betrouwbaar zijn zodat je als pandeigenaar niet in de problemen zult komen.
7 February 2022
Ludie Jeukens
Maastricht
Korte lijnen, duidelijke afspraken, inhoudelijk vaktechnisch bekwaam.
6 February 2022
John
banholt
De inspectie is van zeer hoge kwaliteit. Wanneer er iets aan de hand is word dit door een ander zeer goed bedrijf aan gepakt en in orde gemaakt onder begeleiding van KIM, zodat de elektrische installatie voldoet aan de normen welke er vereist zijn.
15 October 2021
Jos
Maastricht
Afspraken correct nagekomen, alles netjes en professioneel afgewerkt.
6 October 2021
Wouter
SOMEREN
Vriendelijke en snelle service. Voor iedereen een echte aanrader !
2 October 2021
Thadé
Maastricht
Ter degen kundig, werk snel en netjes, komt afspraken na, zoals dienstverlening ook hoort te zijn, compliment
30 September 2021
Theo
Zeer goed geholpen. Afspraken goed nagekomen. Perfisia
29 September 2021
Ria
Maastricht
Ik heb een keuring laten uitvoeren en helaas was ik niet in orde in de eerste keer en ik heb hierbij de juiste en nodige uitleg gekregen omdat in orde te maken en na herstellingen zijn ze op een korte termijn komen herkeuren. Zeer ervaren en vriendelijke werkers en planning. Zeker een aanrader.
23 May 2021
Yahya
Maastricht
Roland Lambrichs is een keurmeester met verstand va zaken en komt zijn afspraken na.
23 May 2021
Hubert
28 February 2021
Willy
van Wissem
Na een korte rondleiding een passende offerte ontvangen. Hierna een afspraak voor een inspectie gemaakt. Deze verliep geheel volgens planning en opgave. Er werd goed meegedacht bij aanpassingen, en duidelijke uitleg over de gebreken. Het uiteindelijke rapport moet nog gemaakt worden. Maar hier het volste vertrouwen in dat ook prima zal gaan.
28 February 2021
Marc
Ittervoort
Wij zijn gespecialiseerd in het keuren en inspecteren van elektrotechnische installaties en arbeidsmiddelen. Dit doen wij onder het motto: waar wij inspecteren gaan wij niet installeren! Dit doen wij om onze onafhankelijkheid te garanderen.
Onze deskundige inspecteurs zijn:
- Minimaal MBO opgeleid.
- Voeren regelmatig inspecties uit.
- Zijn in het bezit van een Scios Scope 8, 9, 10 en 12 diploma.
Ons bedrijf is:
- Stipel gecertificeerd
- Een InstallQ herkend inspectiebedrijf.
- Lid van Techniek Nederland.
- Scios Scope 8, 10 en 12 gecertificeerd.
Onze kerntaken bestaat uit:
- NEN1010 inspecties