Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vandaag werd in mijn meterkast de groepenkast vervangen door een 3-fasen groepenkast. Daarnaast werd op zolder een twee groepenkast gemonteerd voor de omvormer zonnepanelen en voor plaatsing van een hybride warmtepomp t.b.v. de cv ketel. Door 2 monteurs werden deze werkzaamheden zeer vakkundig en netjes uitgevoerd. De nodige aanpassingen aan reeds aanwezige schakelaars en contactdozen resulteerden in prima oplossingen. Aan het einde van de klus werd een keurig ingevulde zgn. ABB groepenkaart achtergelaten. Daarnaast werd ook nog de nodige informatie en uitleg gegeven. Ik ben dan ook zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden.
9 June 2026
Cor Monster
Ridderkerk
Bij de oplevering van onze nieuwbouwwoning kwamen er behoorlijk wat uitdagingen op elekto-technisch gebied om de hoek kijken die op korte termijn een creatieve en kundige aanpak nodig hadden. Superfijn hoe er door Ipskamp werd meegedacht in praktische oplossingen. En echt 'chapéau' voor de senior-installateur voor wie geen vraag te gek was en die -tussen de bedrijven door- echt de tijd nam om de kneepjes van het vak aan de de jongere medewerker uitlegde, tof om te zien!
25 November 2025
Marlies
Ridderkerk
Ipskamp heeft de de werkzaamheden zeer netjes en goed uitgevoerd. Zelfs extra werkzaamheden werden uitgevoerd zonder moeilijk te doen
27 October 2025
Raymond
Barendrecht
Wij werken al jarenlang naar volle tevredenheid samen met Ipskamp Elektro-Techniek.
23 October 2025
Mike
Rotterdam
Ipskamp heeft de meterkast vervangen zoals ik hoopte. Werd maatwerk gezien plek in huis, maar ik ben zeer tevreden.
10 October 2021
Wim
Ridderkerk
Ik ben heel tevreden met de klantvriendelijkheid, service en het uitgevoerde werk.
Michel
Ridderkerk
Driver besteld, goede kennis van zaken!
hans vennix
Ridderkerk
Top Sevice en goede kwaliteit.
Jeroen
Ridderkerk
Alles goed geregeld: het is fijn dat er persoonlijk contact is voor het plaatsen van de laadpaal. Ook het plaatsen verliep soepel en zonder problemen. Er wordt dan netjes gewerkt.
19 January 2021
Wouter
Hendrik Ido Ambacht
Goede voorlichting, vriendelijke monteurs en een mooi eindproduct.
18 January 2021
Dick
ridderkerk
De werkzaamheden werden goed en netjes uitgevoerd. Vriendelijke monteurs.
15 January 2021
H.
Prijs aan de hoge kant.
14 January 2021
Henk
Hendrik-Ido-Ambacht
Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Ipskamp BV. Het is accuraat, netjes, snel en proffesioneel.
14 January 2021
Claire
Heemstede
Prima Bedrijf
4 October 2019
Henk
Ridderkerk
Sinds 1984 is Ipskamp Elektro-Techniek een begrip in Ridderkerk en omstreken.
Wij weten als geen ander dat er geen standaard oplossingen zijn voor elektrotechnische vraagstukken. Elk gebouw vraagt om een installatie op maat. Daarom bieden wij u maatwerk. Wij ontwerpen en installeren niet alleen. Wij denken ook met u mee over een complete elektrotechnische installatie. Als erkend Techniek Nederland en QINSTALL installateur bieden wij altijd de kwaliteit die u van ons mag verwachten.
Ons motto is niet voor niets: “Maatwerk ook voor u”.
Willemstraat 73
2983 EP Ridderkerk