Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Voor een storing aan onze Itho Daalderop HRU 400 werden achtereenvolgens een deep clean uitgevoerd en de motor vervangen. Na beide reparaties werkte de unit nog steeds niet. Bij het derde bezoek kregen wij te horen dat de complete unit vervangen moest worden. Omdat wij daar onze twijfels bij hadden, hebben wij zelf contact opgenomen met Itho Daalderop. Zij hebben uiteindelijk kosteloos, uit coulance, de ventilator en printplaat vervangen. Daarna werkte de unit direct weer. Een nieuwe unit bleek dus helemaal niet nodig. Wat ons vooral stoort, is dat de kosten zich bleven opstapelen zonder dat daar vooraf duidelijk over werd gecommuniceerd. Ook was er geen enkele bereidheid om mee te denken over een redelijke oplossing, terwijl de uitgevoerde werkzaamheden het probleem niet hadden verholpen. Uiteindelijk hebben wij alle facturen volledig moeten betalen. Na afloop hoorden wij bovendien van meerdere buurtbewoners dat zij vergelijkbare ervaringen met dit bedrijf hadden. Ons advies: maak vooraf duidelijke prijsafspraken en leg afspraken over vervolgwerkzaamheden schriftelijk vast.
Kwaliteit
Vakmanschap/Deskundigheid