Na de vraag voor onderhoud van de CV kon er snel een afspraak gemaakt worden. Werden vriendelijk benadert door het kantoor. De monteur was zeer vakkundig en bekwaam in zijn werk. Over alle handelingen zijn wij zeer tevreden.
Snelling en vakkundig geholpen.
De afspraak was snel gemaakt, de monteur kwam op tijd. Die was klant vriendelijk en deskundig. De rekening viel wel een beetje tegen maar ja alles wordt duurder.
Prima vakwerk door betrouwbare vaklui.
Super bedrijf. Zou het iedereen aanraden.
Zie boven
Ik belde Jordie kwam langs en ging vanwege de urgentie direct aan de slag, eerst uiteraard de materialen op orde en daar was het snel geregeld
Heel goed en snel geholpen
heel goed en op tijd
Werkt netjes, is correct, en op tijd, dus geen klagen.
Na een ernstige CV-storing waaruit bleek dat de ketel het na 14 jaar wel genoeg vond en niet meer te redden was werd er in in minder dan 24 uur een complete nieuwe CV-instalatie geplaatst. Snel en vakkundig werden wij geholpen door een erg vriendelijke monteur die er voor zorgde dat we maar 1 avond in de kou hoefden te zitten. Bravo!
Na een goed voorbereidend gesprek een juiste offerte gekregen en na goedkeuring door ons, goed en netjes uitgevoerd. Wij hopen nog jaren plezier te hebben van onze nieuwe ketel. Wij zijn blij met deze installateur.
Matig omdat servicebezoek voor CV niet van te voren is aangekondigd en omdat toezegging voor opgave kosten renovatiebadkamer nog steeds niet is nagekomen
Goed en snel geholpen
Zie boven
Snelle reactie en zeer goede service.
Snelle services wanneer nodig
Gewoon goed!
Fijne communicatie, snelle service en komen afspraken na. Hebben veel hier in huis gedaan en alles is prima in orde.
CV ketel was al oud en bleek defect. Meteen de volgende dag een nieuwe CV geplaatst. Oude aansluitingen vernieuwd. Zag er perfect uit. Erg blij mee
Binnen 24 uur kwam men langs om het probleem te bekijken. En de volgende dag was het in no time opgelost
Mijn CV ketel die bij Kuperus in onderhoud en geleverd is was na zeven jaar alweer kapot, De reparatie zal nu 450 euro kosten, Na vijf minuten is de monteur weer weg gegaan. Een dag later kreeg ik een offerte voor een nieuwe CV. Zeven jaar geleden was Kuperus concurrerend nu gewoon duur. Ik heb een CV maar bij een ander gekocht. Krijg ik een rekening van 109 euro voor het constateren dat het niet zinvol is om de CV te laten maken. De monteur is er vijf minuten geweest en gewoon in de buurt. 109 euro kan je wel in Amsterdam vragen maar niet in West-Friesland. Heel teleurstellend
Ben zeer tevreden over het geleverde werk.
Goed bedrijf met vaklui
Ben blij met snelle service, nauwkeurig werken zelfs met opruimen en beschaafde medewerkers.