Onze cv was kapotgegaan de zelfde dag nog een offerte na een paar dagen was er al een nieuwe geplaatst tegen een nette prijs .
Altijd blij met jullie diensten. Jullie proberen altijd zo snel mogelijk een monteur langs te laten komen bij problemen en deze zijn altijd kundig en vriendelijk. Ik vind het ook fijn dat jullie zelf contact opnemen voor een onderhoudsbeurt. Waarom geen 10: laatst kwamen jullie voor een foutmelding, en werden vervolgens een week later gebeld voor periodiek onderhoud. Naar mijn inziens kon dat wel meteen bij het eerste bezoek meegenomen worden. Bespaart jullie tijd, en mij de voorrijkosten.
1x per jaar service onderhoud aan onze cv ketel, niks op aan te merken.
een vervolgafspraak voor het vervangen van een kraan werd snel gemaakt. De reparatie werd goed uitgevoerd.
Erg netjes werk verricht, ben erg tevreden.
Er kwam geen monteur. 2x gebeld voor kontakt. Kuperus heeft mij bij Nefit ingepland. Die kwamen gelijk ma ochtend. En het was fout van de monteur van jullie. De dag ervoor was de service beurt geweest, maar vlg jullie was dat goed gegaan (zonder te kontroleren) de wet van Murfie werd tegen mij gezegd.
Installatiebedrijf kuperus heeft bij ons de badkamer en wc vernieuwd en zijn daar heel erg tevreden over. Ze werken netjes en ze verstaan hun vak. Aanrader
Vlot goede service nette prijzen
zeer goed
Verbouwing gehad, goed geholpen door het bedrijf.
Je hebt hier te maken met vaklui die het serieus nemen. Ook nog eens een prettige communicatie!
Wij zijn al langere tijd klant bij Installatiebedrijf Kuperus. Voor advies en onderhoud van de CV installatie krijgen wij altijd oprecht antwoord. Is er een probleem of storing dan wordt er aan gewerkt om dit zo snel mogelijk op te lossen.
storing cv-ketel. Binnen 2 dagen monteur en gerepareet
Het is de eerste keer dat de c.v. ketel door Uw bedrijf is schoongemaakt. Ervaring met reparaties in de toekomst heb ik nog niet.
Lastig te omschrijven als je geen kennis van zaken hebt. Hij was wel vriendelijk, dat is ook belangrijk.
Ten opzichte van een jaar geleden is de prijs van een onderhoudsbeurt flink gestegen. Was het eerst ruim €60,- excl. btw, is het nu al ruim €80,- excl. btw. Een stijging van 30%. Snel verdiend. De werkzaamheden hebben zeker niet langer geduurd dan het voorgaande jaar. Hoe kan dat?
Prima ervaring. Wat echter iets beter kan is de planning rondom jaarlijks of 2 jaarlijks onderhoud,de monteur viel het op dat laatste onderhoud te lang heeft geduurd Misschien een tip om volgende onderhoudsbeurt direkt in te plannen.
Netjes gewerkt klantvriendelijk en deskundigheid
Onderhoudstermijn bewaakt door installatiebedrijf. Monteur heeft goed werk afgeleverd.
Als een positieve ervaring. Goed werk geleverd en mee gedacht aan mijn veiligheid. Dank.
Onderhoudsbeurt uitgevoerd. Vragen gesteld over het ontbreken van een schakelaar in de meterkast om alles uit te schakelen. Dit wordt nagevraagd, nog geen reactie! Vragen gesteld over een nieuwe WTH thermosstaat van onze elektrische vloerverwarming in de keuken. Wordt nagevraagd, nog geen reactie!
Ik werd gebeld voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt en was ook snel aan de beurt. De afgesproken tijd werd netjes nagekomen, zodra je weet wanneer je thuis moet zijn. Na een vraag over de cv kwam de monteur s’middags al langs om het uit te leggen.
Relatief 'acuut' probleem waarbij heel snelle service en afhandeling. Meegedacht in tweedehands onderdelen die beschikbaar waren waardoor lagere kosten.