Offerte liet op zich wachten, maar na contact, kwam dat in orde
Er wordt keuring vooraf een afspraak geplanned, daarna de monteur op tijd verschenen en het onderhoud keurig gedaan.
Na een telefoontje direct afspraak gemaakt en storing snel verholpen. Prima service
Goede prijs kwaliteit net personeel komen vlug
Een en al vriendelijke monteurs.
Na 16 jaar m'n ketel laten vervangen. De 1e ook door Kuperus opgehangen. Vriendelijk, vlot en vakkundig. Nieuwe ketel na 1 dag storing. Dezelfde dag nog een monteur op de stoep. Niet leuk als een gloednieuwe ketel het niet doet. Ook die melding vlot afgewerkt en door de leverancier verholpen, na een telefoongesprek door Jordy met de leverancier, dat niets aan duidelijkheid te wensen over liet ;-). Niets dan lof!
Snelle service
Ik had een afspraak gemaakt en zou worden gebeld als er iemand kon komen, dat duurde een beetje langzaam vergeten oid. Maar na een herinnering naar hun toe is het binnen 2 dag opgelost.
Kuperus heeft geadviseerd, geoffreerd en gemonteerd.
Vaste monteur die op tijd is.
Lekkage werd snel verholpen. Op termijn zal blijken of dit afdoende is geweest. Ik vind het lastig om over vakmanschap en deskundigheid een oordeel te geven.
Het onderhoud wordt altijd prima gedaan door een aardige en kundige monteur.
Snel telefonisch contact en afspraak. Monteur; rustig, aardig, ervaring, goed uitgelegd.
Prima serviceverlening. Binnen een uur mn CV weer aan de praat.
Prima bedrijf betrouwbaar
Snel en bekwaam
Ik had een hybride warmtepomp besteld. Tevens moesten de restanten van de zonneboiler opgeruimd, het leidingensysteem aangepast en de meterkast vernieuwd. Alles is keurig uitgevoerd. Alleen was de warmtepomp na installatie niet werkend te krijgen. De medewerkers van Kuperus rustten echter niet vóórdat alles ook echt werkte. Ook een expert van Daikin werd erbij gehaald. Nu werkt alles goed. Mijn complimenten voor de nazorg!
Cv weer schoongemaakt en prima gedaan.
Proberen ze snel mogelijk de problemen op te lossen!
Je bent tegenwoordig blij als mensen hun werk doen zoals je mag verwachten. Dat is hier het geval. Ja de prijs voor onderhoud is best pittig, maar daar krijg je ervaren, vriendelijk en nette mensen voor. Dus doen
Snelle service
Actief, benaderbaar en klantgericht. Al jarenlang klant en nog nooit teleurgesteld.
In z’n algemeenheid prettige ervaring qua personeel als uitvoering werkzaamheden.
geen