Netjes op tijd en werkplek weer netjes achtergelaten
Voor onderhoud mijn cv laten doen. Afspraak was snel gemaakt. Leuke spontane broers die de werkzaamheden hebben verricht. Hebben knap werk geleverd en alles netjes weer opgeruimd voordat ze vertrokken.
Ik ben zeer tevreden over Kuperus, mijn cv ketel is voor de 1e keer onderhouden door hen. Ze kwamen vakkundig en vriendelijk over.
Gewoon goed
Al jaren vaste klant
Werkzaamheden zijn vakkundig en zeer naar onze tevredenheid uitgevoerd en dat alles altijd in goed contact/overleg met ons
Goede en snelle service.
Onze ketel was stuk ik heb op donderdag contact gezocht, dezelfde dag nog een offerte ontvangen en dinsdag is de nieuwe ketel als geplaatst. Personeel is vriendelijk en vakkundig. Erg tevreden.
Kuperus neemt zelf jaarlijks contact op voor de jaarlijkse controle. Ze werken nauwkeurig en laten geen troep achter. En komen op de afgesproken tijd.
Noodgedwongen moest ik op korte termijn een nieuwe installateur zoeken. Ik kwam uit bij Kuperus, zeer goede en correcte service, en een zeer duidelijke en vlotte communicartie.
Deskundig en klantvriendelijk
Zie hierboven
Houden zich aan de afspraak. Goed te bereiken.
Afspraken xworden nagekomen. Klantvriendelijk. Goede service.
Geheel volgens de planning heeft de monteur onlangs de cv ketel nagekeken voor de jaarlijkse beurt. De monteur kwam deskundig en vriendelijk over en ik ga er dan ook van uit dat de ketel weer geheel in orde is voor de volgende winter.
Monteur was deskundig en tevens aimabel. Onderhoudsbeurt ketel is goed uitgevoerd. Enige minpunt was dat de sifon niet voldoende was vastgedraaid, waardoor condenswater naar buiten lekte. En dat ontdek je pas als de ketel zodanig lang gedraaid heeft, dat de sifon volstaat, wat de volgende ochtend was. Gevolg een plas water op de vloer (gelukkig een pvc vloerbedekking, dus geen gevolgen). Een schoonheidsfoutje zullen we maar zeggen.
Gebeld voor n gaslek, de monteur was er snel bij . Alles weer netjes geregeld.
Goede service en vriendelijk personeel
Rustig en goed de ketel nagekeken
Komen afspraken na !
Als ik een probleem heb proberen ze dezelfde dag het op te lossen. Ik ben heel blij met dit bedrijf.
Volgens afspraak, nog nooit teleurgesteld.
Zeer tevreden over de installatie van onze cv-ketel. Alles netjes en vakkundig uitgevoerd, duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. Aanrader!
Alles zoals in de titel. Zeer tevreden.