Zowel telefonisch door Miranda en de monteur John goed geholpen.
Ze zijn eerlijk en bieden een goede service. Ze komen als je belt , je weet waar je aan toe bent. Ook na de service als er nog wat mis is komen ze dezelfde dag nog. Voor mij een goed bedrijf
Na noodkreet mbt defecte warmwater voorziening nog dezelfde dag verholpen
ik heb een hybride warmtepomp van Kuperus. helaas komen ze zelf niet in aktie voor een onderhoudsbeurt en moest ik er zelf achteraan. Toen die eenmaal geregeld was, is het onderhoud vlot en netjes uitgevoerd.
Kundig personeel
Op afgesproken tijn aanwezig,.verwacht dat werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Vriendelijk.
Wat ik af en toe zag gaf een goed gevoel.
De installateur kwam volgens de afgesproken tijd en heeft heel snel goed werk geleverd. Het ziet er top uit.
Fijn bedrijf, betrouwbaar en kundig!
Je kunt blind vertrouwen op Kuperus!
Vriendelijk personeel . Altijd keurig geregeld
Altijd keurig afhandeling van storing of controlle op ketel. Personeel vriendelijk en werkt netjes
Prima monteur
Zie bovenstaande
uiterst correct en volgens afspraak de werkzaamheden uitgevoerd
In overleg indirecte hete lucht verwarmer gekoppeld aan eerder geplaatste Intergas ketel.Vlotte en nette plaatsing,waardoor er binnen een dag weer warm water en verwarming was.
Kachel onderhoud uitgevoerd.
Aardige man, heel keurig en snel gewerkt….. We gaan er zeker vanuit dat alles goed en correct is gebeurd. We hebben een leeftijd dat we niet op een ladder in de dakgoot gaan kijken….maar we hebben het volste vertrouwen dat alles super is verlopen. Niet alle vragen zijn in te vullen….. nazorg en garantie is nog niet van toepassing
Super aardig Netjes
de aanleg van onze vloerverwarming is naar alle tevredenheid verlopen De verschillende werkzaamheden sloten goed op elkaar aan, zodat overlast tot een minimum werd beperkt.
Monteur met veel ervaring
John is een vakman.
Ik heb ze gevraagd voor een lekkage van mijn bad afvoer. Na anderhalf uur waren ze klaar en werkt alles weer perfect.
Klantvriendelijk, betrouwbaar en vakkundig!