Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews zijn vrijwel uitsluitend positief. Klanten prijzen snelle reacties, een vriendelijk en professioneel team en hoogwaardige dienstverlening. Er wordt benadrukt dat installaties snel en vakkundig worden uitgevoerd met duidelijke communicatie en betrouwbare service. Al met al geeft dit een zeer positieve algehele indruk.
Onze ervaring is heel positief. Door een prettig, klantvriendelijk en kundig team is de aanpassing aan een douchebak gerealiseerd. Het team was heel begripvol en oplossend gericht. De douchebak is verwijderd en op veilige hoogte is er een nieuwe geplaatst en mooi afgewerkt. De douchecel is ook weer keurig teruggeplaatst. Daarnaast is er een geweldige oplossing gevonden voor de afvoer van de wasmachine. In een woord top.
17 June 2026
Familie Bremmers
Swalmen
Al langere tijd klant bij John van Dijck. Er wordt altijd snel en accuraat gereageerd wanneer er iets nodig is. Zondag cv kapot gegaan, maandag contact opgenomen en direct is er iemand gekomen. Op woensdag hing de nieuwe ketel al !!
5 June 2026
Christine Eijpe
Roermond
Na een snelle reactie op de vraag om een nieuwe CV ketel te plaatsen is ter plekke een inventarisatie gemaakt van onze wensen en de benodigde werkzaamheden. De offerte volgde snel en na akkoord verklaring werd de installatie op zeer korte termijn door een enthousiast team geplaatst. Na gedane werkzaamheden werd de boel netjes achtergelaten. Eindelijk weer eens een klus in huis waar je zelf geen omkijken naar hebt, die snel gerealiseerd is en volste vertrouwen in hebt. Dank voor de verleende service.
19 December 2025
Wally B
Herten
Installatiebedrijf John van Dijck BV heeft alle gebreken die een installatiebedrijf uit Roermond heeft veroorzaakt, afgelopen tijd allemaal hersteld en de juiste, passende, werkzame én ontbrekende sanitair onderdelen wél geleverd en geïnstalleerd. Eindelijk kan ik na vele maanden van teleurstelling en verdriet, genieten van een complete en functionele mooie badkamer! Mijn dank voor de klantvriendelijke en goede professionele service is groot! Daniëlle Sluijsmans, een blije klant
25 August 2025
danielle sluijsmans
Linne
De gaskraan en de gasslang zijn vakkundig, netjes en snel vervangen door de installateurs van John van Dijck. Wij zijn er heel blij mee!
11 July 2025
Danny
Swalmen
Goed advies over de aanschaf van de warmtepomp. De installatie is goed gedaan en we hebben nu een comfortabel warm huis.
19 November 2024
Bert
Melick
Zowel John als zijn medewerkers leveren goed werk. Ze komen afspraken na en denken mee bij een eventueel probleem.
27 October 2024
Ans
snellelevering
5 June 2024
cor gommans
Swalmen
Firma van Dijck heeft voor ons een complete badkamer verzorgd. Van sloop van de oude voorziening tot opnieuw betegelen, installatie bad met badwand, badmeubel, kranen, toilet en verwarming; inclusief stucadoor voor het plafond. Alles ziet er prima uit. Heel fijn dat de werkzaamheden goed gepland werden en achter elkaar uitgevoerd konden worden. De firma is op werkdagen goed bereikbaar en wij werden tijdens contact fijn te woord gestaan.
5 June 2024
Wim
Swalmen
Mijn combiketel ging kapot op een maandag. Op dinsdag kwam de storingsmonteur, maar de ketel moest vervangen worden. Ik was bang voor een lange levertijd en dus ook lang geen verwarming en heet water. Echter had ik op donderdag, diezelfde week, al een nieuwe ketel hangen. Alles is goed en netjes afgewerkt door een goede monteur.
4 April 2024
Mario
Swalmen
voor iedereen aan te bevelen
2 December 2023
Chris Schouren
Reuver
Heel goede service en heel goede vriendelojke communicatie. CHAPEAU
12 October 2023
Jeu Levels
Beesel
Goede deskundige service, snel ter plaatse voor oplossen ontstane probleem
26 September 2023
Maria
Roermond
Goede en snelle service en vakmanschap
22 September 2023
Peter
Goed geholpen.
1 July 2023
Josien
Swalmen
Graag wil ik iedereen bedanken van uw bedrijf. . Het lek in keuken was vlug verholpen, door geweldige vakmensen. Zowel het contact aan de telefoon zoals ook persoonlijk, heb ik als zeer prettig ervaren. Er werd zelfs opgeruimd. Wat zou ik hier nog aan toe kunnen voegen.
22 May 2023
A Sonnemans
Roermond
John van Dijck levert een goede vakbekwame service. We konden redelijk snel ingepland worden. De communicatie verliep vriendelijk en professioneel.
17 March 2023
nelleke
Roermond
prima geholpen met demontage oude CV en plaatsing nieuwe CV ketel
26 January 2023
Wiel
Swalmen
Monteur gaf aan dat hij als inhuurder werkte. Een echte analyse heeft hij niet uitgevoerd, wel begon hij direct koppelingen aan te draaien en te vervangen. Na 2 uur te hebben gewerkt is hij weer gegaan, maar is hij wel vergeten de "leidingkranen" weer open te zetten. Het lekken van de ketel was nog precies hetzelfde. Probleem totaal niet opgelost. Volgende week komen ze weer voor onderhoud aan de ketel, ik hoop dat het probleem dan wordt opgelost en dat er met het opmaken van de (2e) nota, rekening gehouden wordt met bovenstaande.....
13 January 2023
Stan Alberts
Swalmen
Goede communicatie, deskundig personeel en snel reageren maken dit installatiebedrijf een plezier om mee te werken.
29 November 2022
Joep
Roermond
Het duurde even voor we een afspraak hadden, maar toen ging het ook erg snel. De monteurs waren netjes en vriendelijk, en hebben alles prima achter gelaten.
14 October 2022
Yves
Herten
medewerkers zijn vakmensen,en leveren perfect werk.
5 October 2022
Cor Gommans
Swalmen
Prima installateurs, vakmensen! Ketel snel en vakkundig geïnstalleerd. Oude ketel mooi meegenomen. Na installatie werd er keurig gestofzuigd: top!
19 September 2022
Theo
Baarlo
Werkzaamheden waren aanleggen leidingwerk en afmonteren badkamer en toilet. Tevens aansluiten van de vloerverwarming. Werkzaamheden zijn conform afspraak en goed uitgevoegd.
16 September 2022
Ruud Verstappen
Swalmen
Duidelijke offerte en wachttijd was ook acceptabel. Robert is een uitstekend vakman die meedenkt. En die zijn werkzaamheden , (nieuw leidingwerk, afmonteren sanitair enz) naar tevredenheid heeft uitvoert. Tegelzetter Jefta heeft ook goed werk geleverd. Beide werken netjes en ruimen dagelijks de gemaakte rommel op.
26 July 2022
Ray en Ans Peeters