Goed advies over de aanschaf van de warmtepomp. De installatie is goed gedaan en we hebben nu een comfortabel warm huis.

Snelle en goede service

Zowel John als zijn medewerkers leveren goed werk. Ze komen afspraken na en denken mee bij een eventueel probleem.

komt afspraken na.

snellelevering

• Nazorg en Garantie

Goed advies; alles volgens afspraak en mooi resultaat

Firma van Dijck heeft voor ons een complete badkamer verzorgd. Van sloop van de oude voorziening tot opnieuw betegelen, installatie bad met badwand, badmeubel, kranen, toilet en verwarming; inclusief stucadoor voor het plafond. Alles ziet er prima uit. Heel fijn dat de werkzaamheden goed gepland werden en achter elkaar uitgevoerd konden worden. De firma is op werkdagen goed bereikbaar en wij werden tijdens contact fijn te woord gestaan.

Snel en goed

Mijn combiketel ging kapot op een maandag. Op dinsdag kwam de storingsmonteur, maar de ketel moest vervangen worden. Ik was bang voor een lange levertijd en dus ook lang geen verwarming en heet water. Echter had ik op donderdag, diezelfde week, al een nieuwe ketel hangen. Alles is goed en netjes afgewerkt door een goede monteur.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goed, meedenkend van het begin tot het einde duidelijk.

voor iedereen aan te bevelen

Uitermate perfecte service

Heel goede service en heel goede vriendelojke communicatie. CHAPEAU

Snelle en prettige service

Goede deskundige service, snel ter plaatse voor oplossen ontstane probleem

• Nazorg en Garantie

Zeer goede en snelle service!

Goede en snelle service en vakmanschap

Prima!

Goed geholpen.

• Nazorg en Garantie

Vlug geholpen, door geweldige vakmensen!

Graag wil ik iedereen bedanken van uw bedrijf. . Het lek in keuken was vlug verholpen, door geweldige vakmensen. Zowel het contact aan de telefoon zoals ook persoonlijk, heb ik als zeer prettig ervaren. Er werd zelfs opgeruimd. Wat zou ik hier nog aan toe kunnen voegen.

• Nazorg en Garantie

Snelle uitstekende service !

John van Dijck levert een goede vakbekwame service. We konden redelijk snel ingepland worden. De communicatie verliep vriendelijk en professioneel.

super geholpen

prima geholpen met demontage oude CV en plaatsing nieuwe CV ketel

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Zeer snelle respons, oplossen storing onvoldoende

Monteur gaf aan dat hij als inhuurder werkte. Een echte analyse heeft hij niet uitgevoerd, wel begon hij direct koppelingen aan te draaien en te vervangen. Na 2 uur te hebben gewerkt is hij weer gegaan, maar is hij wel vergeten de "leidingkranen" weer open te zetten. Het lekken van de ketel was nog precies hetzelfde. Probleem totaal niet opgelost. Volgende week komen ze weer voor onderhoud aan de ketel, ik hoop dat het probleem dan wordt opgelost en dat er met het opmaken van de (2e) nota, rekening gehouden wordt met bovenstaande.....

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Goede communicatie, deskundig personeel en snel reageren maken dit installatiebedrijf een plezier om mee te werken.

Volgende keer weer!

Het duurde even voor we een afspraak hadden, maar toen ging het ook erg snel. De monteurs waren netjes en vriendelijk, en hebben alles prima achter gelaten.

perfect werk

medewerkers zijn vakmensen,en leveren perfect werk.

• Nazorg en Garantie

Snelle levering, prima installateurs, keurig en snel werk: top!

Prima installateurs, vakmensen! Ketel snel en vakkundig geïnstalleerd. Oude ketel mooi meegenomen. Na installatie werd er keurig gestofzuigd: top!

Goed en vakkundig werk

Werkzaamheden waren aanleggen leidingwerk en afmonteren badkamer en toilet. Tevens aansluiten van de vloerverwarming. Werkzaamheden zijn conform afspraak en goed uitgevoegd.

• Nazorg en Garantie

Deskundig hoog service , klantvriendelijk en meedenkend

Duidelijke offerte en wachttijd was ook acceptabel. Robert is een uitstekend vakman die meedenkt. En die zijn werkzaamheden , (nieuw leidingwerk, afmonteren sanitair enz) naar tevredenheid heeft uitvoert. Tegelzetter Jefta heeft ook goed werk geleverd. Beide werken netjes en ruimen dagelijks de gemaakte rommel op.

• Nazorg en Garantie

Betrouwbaar en deskundig, hoog service niveau

Na een correcte en complete offerte zijn, na een zeer acceptabele wachttijd, werkzaamheden deskundig uitgevoerd. De vakman ter plekke denkt mee en heeft zodoende een toegevoegde waarde. Kortom: zeer tevreden met de montage van een elektrische boiler en aanpassen / vernieuwen van oud leidingwerk in de kelder, tegen een acceptabel tarief.

Heel tevreden

Snelle service, klantvriendelijk en meedenken.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Professioneel bedrijf dat prima werk levert!

Deze firma heeft al een paar keer werkzaamheden uitgevoerd bij ons en elke keer zijn we dik tevreden!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Prima service en klantgericht Robert is een topper

• Nazorg en Garantie

Geweldige ervaring met dit bedrijf.

Afspraken worden nagekomen. Uitstekend advies en de werkzaamheden worden uitgevoerd door meedenkend, behulpzaam goede vakman.

Reubenberg 27

6071 PS Swalmen