Afspraak maken gaat moeizaam
Gisteren is namens de woningbouwvereniging Portaal een zonneboiler geplaatst. Op zich niet erg was het niet zo dat de monteur wist te vertellen dat hij dit niet kon verhelpen ( erg bijzonder ) waarop hij wist te vertellen dat ik maar een afspraak hierover moet maken....Geprobeerd natuurlijk maar ik heb hierbij het idee gekregen dat ik hierbij van welbekende kastje naar de muur wordt gestuurd......Ik weet wel dat als op korte termijn een afspraak uitblijft ik de woningbouwvereniging hiervan op de hoogte ga stellen. Overigens hebben ze bij installatiebedrijf De Leeuw nog nooit gehoord van dat ze na gedane arbeid hun rotzooi wel op mogen ruimen gezien de troep die ze in mijn woning achterlieten.
Kwaliteit
Beveelt niet aan
15 July 2023
Jeroen Majoor
ARNHEM
Reactie van Installatiebedrijf De Leeuw Beneden-Leeuwen N.V.
Goedendag Heer Majoor,
Erg vervelend dat u er geen goed gevoel bij heeft.
Helaas kunnen wij niet voorkomen dat een nieuw toestel het gelijk doet.
Zoals op dag van montage besproken zal de fabrikant een afspraak met u maken om het probleem te verhelpen.
Zij zijn ingelicht en nemen contact met u op.
Tot die tijd heeft u gewoon warm water van de combi-ketel.
U heeft ons gevraagd om een datum in te plannen maar zoals aangegeven kunnen wij niet voor de fabrikant plannen.
Wij begrijpen echter niet dat u zich van kastje naar muur gestuurd voelt, ons inziens wordt het geregeld.
Mocht u na een paar dagen niets van de fabrikant horen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.