Rekening onzekerheid airco garantie reparatie

Moeilijk communiceren, reacties laten steeds erg lang op zich wachten. 7 maanden na melding pas de afspraak voor reparatie. Montage netjes en correct met vooraf een offerte. Garantie geval, een put met onbekende diepte. Kan niet alvorens de uit te voeren reparatie een geschatte reparatietijd worden gegeven (arbeidsuren a €87,50/uur ook tijdens garantie moeten wel betaald worden). Onderdelen (mijn geval €350) welke vervangen worden, worden naderhand door de leverancier bepaald of wel/niet onder garantie vallen, dus kunnen ook in rekening gebracht worden. Oftewel een rekening zonder geschatte hoogte. Heb het dus niet laten uitvoeren. Het is niet mijn fout dat de airco zo snel niet meer na verwachting functioneert. Apparaat, montage, transport schade oid gewoon schande dat ik ervoor moet betalen en zelfs nog in onzekerheid van een geschatte hoogte. Een airco één van een erg duur type bij een groot bekend bedrijf had ik zeker andere service voor verwacht. Ps. Vakmanschap/deskundigheid was een ZZP’er ingehuurd door Wassink voor de beoordeling.

• Kwaliteit
  • Vakmanschap/Deskundigheid
  • Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie

Belachelijke factuur en slechte service

Waardeloos bedrijf. Hebben mijn CV netjes onderhouden, maar werd daarna €270 gefactureerd! Er zou nog een keer iemand langs moeten komen om een kleine lekkage te repareren, maar ik heb daar nooit meer iets van weer gehoord zelfs na herinnering. Het enige dat ik nog bij ze voor elkaar kon krijgen was dat ze me een service contract aanboden. Nou, ik ga geen geld meer bij ze uit geven.

• Kwaliteit
  • Vakmanschap/Deskundigheid