Onjuiste informatie en facturering
Op 29 april 2026 cv laten nazien en keuren. Door monteur vastgesteld dat bij vorige keuring rookgasafvoer vervangen had moeten worden. Omdat het niet vermeld stond in de computer had hij niet de juiste pijpen bij zich. Wel keuring uitgevoerd en goedgekeurd met de opmerking dat hij de pijpjes nog wel zou komen vervangen. Begin juni zelf gebeld en gevraagd waar de monteur blijft. Tegelijkertijd verzocht een offerte uit te brengen voor airco omdat we tot nu toe alles bij Classen gekocht hebben. Er zou een monteur gestuurd worden die meteen dan de offerte voor de airco kon opnemen. Monteur kwam op 15 juni. Ging eerst de pijpjes monteren en was na 5 minuten aan tafel om de offerte door te spreken. En dan komt op 23 juni een rekening van €163 voor leveren en plaatsen pijpjes. materiaal€ 90 en arbeidsloon €73 Dus het gesprek over de airco werd zo in rekening gebracht. Hiertegen bezwaar gemaakt en voorgesteld alleen het materiaal te betalen. Dit werd geweigerd waarna wij onder protest hebben betaald en de jarenlange relatie hebben beëindigd
Kwaliteit
N.v.t.