abonnement afgesloten. Vriendelijk en goed te woord gestaan per telefoon. Afspraak was snel ingepland ondanks aangegeven werd dat agenda vrij vol zat. Monteur heeft snel en professioneel onderhoud gepleegd. Goed geïnformeerd over de kosten vooraf Hierna het contract aangepast naar all-inn wel zo makkelijk en geen onverwachte kosten meer
Ik heb eerst diversen loodgieters over de vloer gehad om naar de oorzaak van de stank in de keuken te kijken. Interessante apparaatjes, mooie kletsverhalen erbij. 3 rekeningen verder Niemand kon het oplossen of vinden HOB benaderd en ze hebben het eindelijk gevonden binnen korte tijd We zijn blij
Had een 10 kunnen zijn maar duurt lang dat we contact hadden door de drukte Het uitgevoerde werk is wel prima, en netjes ze zijn welwillend dat is tegenwoordig bijzonder
Grote deskundigheid, die ook graag wordt gedeeld met de klant. Prima, want daar houden we van Reageren snel maar ondervinden wel hinder door de drukte ondanks de wachtlijst de moeite waard
Komen de afspraken op tijd na, goede service en klantvriendelijke mensen.
Inmiddels is de CV ketel een aantal weken oud en ben nog steeds blij met mijn keuze voor deze jongens kwalitatieve professionele instelling en afhandeling. Werken netjes en schoon Niets op aan te merken
Complimenten aan de monteur! Zeer goed geholpen. Perfecte service
onze complimenten voor de CV- monteur Richard hij was netjes op tijd, werkt ook netjes, vriendelijk en volstaat zijn vak. Wij zijn vooralsnog erg tevreden over de ketel en de montage er wordt goed geluisterd naar wat men wil
Verwarming werkzaamheden laten maken Werken netjes en ruimen alles op Aardige lui
Wederom heeft HOB ons uitstekend geholpen. In de eerste instantie gezocht naar een tussen oplossing voordat heel de ketel werd vervangen. HOB denkt altijd goed mee en is eerlijk over de prijs. Een betrouwbare partner die wij zowel privé als zakelijk zeker kunnen aanbevelen. Ga zo door Richard en team HOB
De communicatie was duidelijk en klantvriendelijk. Een afspraak kon op zeer korte termijn gemaakt worden. Het probleem werd snel verholpen en de boel werd netjes achtergelaten.
Zeer tevreden over de service
Na een telefoontje snel tot een afspraak kunnen komen om het afvoerprobleem op te lossen.
Vanmorgen is de nieuwe ketel geplaatst. Onze complimenten voor de goede service. Snel en netjes afgeleverd. Bovendien wordt de rommel netjes opgeruimd
Het riool was afgebroken in het plafond plafond Het was nog het oude gietijzer welke naar de grote buis in de hoek liep Er waren al twee loodgieters wezen kijken welke niets meer van zich lieten horen Gelukkig heeft Hob het opgepakt Was geen gemakkelijke klus maar ben blij dat ze het hebben gedaan
Geen enkel punt van kritiek dus alleen maar lof Snel en duidelijk
Er was een grote lekkage in onze groentewinkel Ondanks de wachtlijst konden ze hier snel schakelen Ze nemen alles uit handen en regelen de verzekeringscommunicatie en ook de onderaannemers om het goed op te pakken en te helpen daar waar nodig Een dikke pluim bedankt!!!!!!
Ik heb goede ervaring. Eerste contact was telefonisch. Hierna een mail gestuurd met fotos voor de situatie Duidelijke offerte. Goede afspraken die worden nagekomen. Personeel is netjes zowel aan de telefoon als bij de installatie.. Ze zijn een paar tientjes duurder maar dat merk je ook aan de kwaliteit
Hele fijne ervaring met dit bedrijf. Netjes alles op tijd geleverd en vooral De monteurs waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Goede begeleiding in het maken van een keus welke CV ketel het beste past. Ook goed de verschillen uitgelegd Duidelijke prijsafspraak netjes op een maat gemaakt voorstel geen verborgen kosten.
Werken netjes en zijn erg aardig Ruimen de rotzooi op en leggen alles goed uit Niets op aan te merken
Wij waren op zoek naar een nieuwe mechanische ventilatiebox. Na een blik terplekke heeft Richard een veel betere mvb aangeboden met het schoonmaken van de kanalen voor dezelfde prijs als in de 1e offerte. De werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd en afspraken worden nagekomen. Na de installatie bleek de afstandsbediening niet te werken, extra chip is besteld en geïnstalleerd. Top service!
Bij de laatste controle van onze oude ketel zijn wij door Richard erop geattendeerd dat vervanging na 15 jaar wel eens noodzakelijk was. Daar was alle reden voor omdat wij 's nachts wel wakker werden van het aanslaan en de ketel water lekte. Na goed overleg en uitleg gekozen voor de Nefit cw 5 ketel', waar wij inmiddels een goede ervaring mee hebben. Hij werkt perfect en we horen hem niet.
Eerst onze oude ketel in het weekend weer aan de praat gekregen zodat we iig niet in de kou zaten. Gelijk maandag ochtend stonden de mannen op de stoep met een nieuwe ketel. Oude ketel gedemonteerd en nieuwe geïnstalleerd en alles keurig netjes achtergelaten. Zelfs de wasmachine weer op zijn plaats gezet en aangesloten. Wij zijn heel tevreden en hebben het volste vertrouwen in dit bedrijf. Bedankt mannen, jullie hebben er een vaste klant bij!
Wederom weer heel klantvriendelijk snel en goed geholpen door Richard en Ton bij het plaatsen van een nieuwe cv combi.