Oke

Werken netjes Ruimen alles op Wij zijn zeer blij met het nieuwe toestel Ook de randapparatuur zoals filter enz goed uitgelegd zodat wij als leken het begrijpen Vaklui

Fantastisch

Super vaklui Werken echt snel Binnen 2,5 uur ketel vervangen en de installatie ingeregeld Alles werkt goed en is zuinig ingesteld

• Nazorg en Garantie

Prima gewerkt Werken netjes en snel

Echte service

Houden zich aan hun afspraak Weten veel hebben veel vakkennis Scherpe prijzen steken met kop en schouder boven andere bedrijven hier in Barendrecht uit Een heel tevreden klant

Warmte terugwinning werkt perfect

We zijn blij met onze wtw unit Netjes geplaatst Denken goed mee Echt een aanrader

Werken snel en netjes Prima

• Nazorg en Garantie

Werken netjes en snel Ventilatie kanalen laten reinigen En ketel onderhoud Prima communicatie en scherpe prijs

• Nazorg en Garantie

Snel geholpen, goed geïnformeerd en keurige levering voor een nette prijs!

Toppers

Wij hadden een groot probleem met de gasinstallatie er was een lek Stedin had alles afgekeurd Deze mannen gebeld en hebben het keurig opgelost We zijn er blij mee

Werken netjes

Leidingen laten verleggen ivm onze nieuwe keuken Werken schoon en netjes Denken mee, de keukenverkoper had een leiding vergeten te tekenen door de duidelijke communicatie van HOB is stagnatie voorkomen Ik raad iedereen hob aan

Matig

Goede en klantvriendelijke service. Echter waren ze 1 uur later dan telefonisch was toegezegd. Anders was het een voldoende

• Nazorg en Garantie

Diversen loodgieter klussen laten uitvoeren Aardige jongens Komen afspraken na Stipt op tijd

Alles schoon

Ventilatie kanalen laten reinigen zijn weer lekker schoon Werken professioneel met goed gereedschap en werken schoon Tot de volgende keer

Goed werk

Wij zijn blij met de ontstopping werkzaamheden die de monteurs hebben gedaan Werken schoon en netjes

Gewoon goed

goede service en prettige vakman!

keurige service

Snel en keurige service Bestellen gaat makkelijk ondanks de wachttijd op ketels ivm chip tekort na 1 maand de ketel binnen Service en contact zijn goed. Installatie volgens afspraak en er wordt rekening gehouden met onze wensen.

Prijs-kwaliteitsverhouding in orde

Prima gewerkt Snelle service

• Nazorg en Garantie

Ventilatie pakket afgenomen met borstelen erbij om de kanalen te reinigen Werken keurig netjes en zijn schoon De prijs is goedkoper dan bij de concurrent

Meer verwacht

CV ketel maakt na twee weken veel herrie en veel trillingen via de wand /bevestiging. Dit met name in de ochtend. Warm water voorziening is snel en in huis wordt sneller warm t.o.v. de oude ketel

• Nazorg en Garantie

Er was een gaslek geconstateerd door Stedin De monteur heeft het lek gevonden en gerepareerd Was best nog wel even een dingetje maar we zijn er blij mee

Fantastisch

Er zijn diverse monteurs geweest om de lekkage te zoeken in mijn ketel deze konden het niet vinden om de juiste persoon voor deze ketel te vinden werd ik van het kastje naar de muur gestuurd uiteindelijk aangekomen bij HOB ze hebben het gevonden ze werken zeer netjes en doelgericht ga zo door

• Nazorg en Garantie

Zeer snelle en uitstekende service!

• Nazorg en Garantie

Weten wat ze doen We zijn sl haren bezig om de woning lekker warm te krijgen Diversen bedrijven over de vloer gehad die het niet kunnen oplossen Richard is geweest en het is echt een vakman Hij heeft gevonden wat anderen niet zagen bleek een kleinigheidje te zijn We zijn blij en hebben gelijk een vontract afgesloten

Klantvriendelijk

Zeer klant vriendelijk en denken graag mee! Fijne mensen om over de vloer te hebben die precies weten wat ze doen. Communicatie is perfect en duidelijk! Zeker een aanrader dus.

Beukenwede 134

2993 TH Barendrecht