Bij dit bedrijf een Intergas Xtreme ketel gekocht prima offerte en duidelijke antwoorden op je vragen. Plaatsing ging volgens afspraak en dit verliep ook erg goed.
Ketel laten vervangen Denken goed mee Ruimen alles netjes op
Ketel helemaal uitgevallen gelukkig hadden ze een uitvaller en konden we snel geholpen worden Echt vakmensen zoeken het probleem op en hebben het verholpen We zijn zeer tevreden
We zijn geweldig geholpen echte redders in nood Ketel liep op zijn laatste benen en toen zaten we in de kou Ondanks dat het erg druk is snelle offerte en wel even moeten wachten maar zeker het wachten waard We zijn blij
vandaag nieuwe cv ketel laten installeren , denken goed mee en niets is teveel aanrader Ook goed uitgelegd hoe je kan besparen
Niewe ketel geplaatst volgens snelle offerte Werken erg netjes Ruimen alles op en stofzuigen alles weer op Zeer tevreden
Er was een probleem met mijn Remeha cv ketel Ondanks garantie kwam de fabrikant niet langs en doen heel ingewikkeld hebben een ontmoedig belijd Gelukkig kwam HOB en heeft het snel opgelost
De service is echt geweldig. Als er wat is staan ze direct voor je klaar. Wij zijn zeer tevreden en komen afspraken na de zelfde dag
Ondanks dat er een lekkage was na montage van de installatie mooi opgelost Werken snel en hebben een goede service Staan snel terplekke als er een probleem is
De offerte voor het plaatsen van een cv ketel was snel gemaakt. Ook de installatie van de cv werd op korte termijn gepland. De installatie van de cv met verwijderen van oude cv verliep soepel en werd uitstekend uitgevoerd,. Monteur was keurig op tijd . Alles werd erg netjes opgeruimd en oude cv etc. afgevoerd. Kortom erg tevreden
Aardige lui weten wat ze doen Denken goed mee Snelle offerte en alles hoed uitgelegd Nemen de tijd voor je
Diversen werkzaamheden laten doen Werken prima
Ondanks de wachttijd een aantal werkzaamheden uit laten voeren Werken netjes en snel Gedreven mensen die weten wat ze doen Niets op aan te merken
Klachten met de ketel HOB gebeld en gekomen na een afspraak Werken netjes en de monteur was een aardige man Nadeel was de prijs hoewel ik geen keus had toch laten maken Anders is het dubbel op
Cv ketel laten vervangen en duurzame maatregelen getroffen geven goed advies en werken heel netjes Ook alles afgeplakt en schoon opgeleverd Een dikke pluim
In het begin wat sceptisch omdat er een beetje te veel goede ervaringen op staan Maar eerlijk moet ik bekennen dat het ook zo is Werken keurig netjes en weten waar ze het over hebben Hebben goed geholpen met de subsidie aanvraag in een moeite door alles voor elkaar Nadeel lange wachttijd op materialen
Werken snel en netjes Door materialen tekort duurde het wat langer Maar dat deed niets af aan de prijs
Na een gaslek ontdekt door Stedin diversen bedrijven gebeld Gelukkig had hob tijd Hadden we eerder moeten weten Werken professioneel en staan je normaal te woord Prima opgelost
Netjes gewerkt Werken snel weten wat ze doen
Werken snel en netjes Rioolverstopping prima verholpen
Wij hebben onze installatie laten aanpassen waardoor er op advies van Richard wij 60% op ons gas besparen zeer goede ideeën opgedaan
Alle werkzaamheden goed gemaakt Tevreden
Komen afspraken na Werken goed