goede Communicatie
huidige installatie vervangen Communicatie goed kort en duidelijk werken ordelijk en netjes
10 April 2025
Review overzicht
10 April 2025
R.
Woerden
Prettig mee te werken, afspraken nagekomen, kwaliteit apparatuur en ondersteuning uitstekend
29 April 2024
Nils
Leiderdorp
Bij het melden van incidenten moeten we regelmatig navraag doen over de status. Soms is het wel ingepland, maar krijgen wij de datum van bezoek niet door. Vaak wordt onze melding niet 1 op 1 doorgezet naar de monteur, zodat hij niet alle informatie heeft. Soms ligt onze vraag bij een andere afdeling en is er geen adequate opvolging en/of terugkoppeling, waardoor vragen lang blijven liggen. Gelukkig is dit niet bij spoedeisende incidenten. Contact met de monteurs is erg goed.
26 April 2024
Laura
Zoetermeer
Wij zijn bijzonder efficiënt, inlevend, passend en prettig geholpen door Hillsafety!
7 July 2023
Arjan
Nieuwveen
Beoordeling ruim voldoende
20 August 2021
PM Schuilenburg
Alphen aan den Rijn
Tijdens kantoortijden is Hillsafety goed bereikbaar en behulpzaam; echter als er een storing bij onze apotheken na 17u op treedt, is het lastig om een monteur te vinden of iemand die ons telefonisch te woord kan staan. Ook missen we een statusupdate: hoe lang gaat de storing duren, wat kunnen we verwachten. DAt is vaak onduidelijk. Verder mis ik communicatie tussen PBT en Hillsafety: wij gaan over van telefonie, maar merk dat communicatie tussen partijen onderling niet helemaal soepel verloopt, waardoor wij als klant niet precies weten waar we aan toe zijn.
30 August 2020
Evelyn
Alphen aan den Rijn
Moet altijd wel even zoeken met wie we contact op moeten nemen voor actiepunten,maar dat geeft aan dat we gelukkig niet heel vaak iemand nodig hebben. dan is geen bericht vaak goed bericht
29 August 2020
Hein
Woubrugge
Ze hebben voor ons de brandmeldinstallatie aangesloten op het alarm en de gehele brandmeldinstallatie gekeurd. Daarnaast heb ik bij hen ook een opleiding gedaan om de installatie zelf maandelijkst te mogen keuren.
28 August 2020
Niels den Daas
Alphen aan den Rijn
Betrouwbaar bedrijf met betrouwbare en klantvriendelijke medewerkers Bereid om mee te denken en oplossingen te zoeken
24 July 2020
Bea
Alphen aan den Rijn
De medewerkers doen hun best om je te ontzorgen. Contact met de klanten verloopt keurig en men heeft begrip voor de belangen.
24 July 2020
B.
aalsmeer
komen afspraken na, van aanbieding tot oplevering
23 July 2020
S.T.
Poeldijk
Een goede voorlichting voor het geïnstalleerde alarm systeem. Zeer professioneel geïnstalleerd
N.v.t.
22 July 2020
Wim
Hellevoetsluis
Na telefonisch contact, een snelle en deskundige afwikkeling van ons proces. Ook bij storingen, goed bereikbaar en snelle en oplossingen.
21 July 2020
Isabelle
ALPHEN aan den RIJN
Uniek en innovatief zijn de belangrijkste eigenschappen van Hillsafety.
Uniek, omdat wij als enige in Nederland onze monteurs opleiden om alle werkzaamheden op het gebied van veiligheid uit te kunnen voeren. Dat betekent dat onze monteurs voortdurend uitgedaagd worden en altijd scherp zijn. Voor onze klanten heeft dit ook verschillende voordelen:
1. Minder bezoeken van monteurs
2. Minder facturen
3. Lagere kosten
Innovatie is bij Hillsafety één van de belangrijkste onderwerpen. Bij Hillsafety vinden wij dit onderwerp zó belangrijk dat het is ondergebracht in een speciaal hiervoor gecreëerde functie in de top van de organisatie!
Ondernemingsweg 2
2404 HN Alphen aan den rijn