Levert zoals afgesproken!
Nette mense, niks aan te merken op het werk, prijs kwam overeen met offerte!
31 January 2022
Thor
Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 34 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Over het algemeen melden de beoordelingen een duidelijke communicatie en een vriendelijk, professioneel team. De meeste projecten werden met zorg en op tijd uitgevoerd. Een enkele review wijst op hogere kosten en een gebrek aan specificiteit in de offerte. De ervaringen geven aan dat betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid centraal staan, met ruimte voor betere offerte-documentatie.
Nette mense, niks aan te merken op het werk, prijs kwam overeen met offerte!
31 January 2022
Thor
Zevenbergen
Heel snel geholpen na het bellen Storing snel verholpen.
8 November 2021
Jacob
Zevenbergen
Ik heb nu 2x met Heijligers gewerkt en moet zeggen dat ik dit bedrijf heel erg aanraad. Is even wennen dat je een afspraak maakt met een aannemer en dat hij dan snel reageert, doet wat hij zegt en ook nog eens vakmensen heeft die met je meedenken en je heel correct te woord staan. ;-) Heb helaas andere ervaringen met andere aannemers. En dit alles ook nog eens tegen een normale prijs, dus niets dan lof van mijn kant.
25 May 2021
Ton
Zevenbergen
Met een verbouwing van de keuken in het verschiet moest de meterkast aangepast moeten worden voor 3 fase. De firma Heijligers installatie heeft dit snel en professioneel voor ons opgelost. Ik kan deze firma aan iedereen aanbevelen.
12 April 2021
R. R. Alleman
Etten-Leur
Op een fijne manier geholpen .
3 November 2020
John
Zevenbergen
Op de afgesproken tijd en Ed komt betrouwbaar en vriendelijk over.
16 June 2020
Wim
Zevenbergen
Prima uitleg hoe het best gewerkt kan worden, Koos is een superman denkt mee en lost alles op. Wij zijn heel tevreden, als het nodig is kloppen wij zeker weer bij jullie aan๐
29 April 2020
Toon en Tonny
Ok
7 August 2019
JT
Zevenbergen
Prima ervaring met het vervangen/uitbreiden van de meterkast
31 July 2019
Floris
Zevenbergen
Heijligers Installaties B.V. is als erkend installateur een complete en veelzijdige dienstverlener op het gebied van installatietechniek.
Daarnaast kunnen wij u voorzien van professioneel advies en ontwerp voor uw installaties en bieden wij inspecties aan voor uw elektrotechnische installaties en gereedschap.
Onze meer dan 60 jaren lange ervaring in combinatie met het vakmanschap van onze monteurs, zorgt ervoor dat wij uw wensen omzetten in heldere en betrouwbare afspraken, professionele installaties, en een uitzonderlijke kwaliteit als het gaat om de uitvoering van uw opdrachten.
Graag komen wij bij u langs voor een advies en ontwerp op maat.
Industrieweg 27
4762 AE Zevenbergen