2 sterren: slechter dan verwacht

Fijne uitleg, zonnepanelen plaatsen zonder probleem. Afhandeling teleurstellend, houden zich niet aan afspraken wat betreft acties. Starten eigen acties waardoor andere klanten naar onze mening gedupeerd worden. Erg jammer. Raad het niet aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service. Correct de storingen opgelost en vooraf een goed advies ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Uitstekend advies bij aankoop. Snelle en keurige offerte. Monteurs ruim een uur later dan afgesproken zonder voorkennis. Moest zelf bellen of ze nog kwamen. Omvormer heeft een probleem. Telefonisch niet opgelost, een e mail daarover werd tot op heden niet beantwoord. Kortom prima uitleg en afspraken bij de koop. Mbt After sales tot nu toe niet aanbevelenswaardig. Het probleem in mijn goodwe is nog niet opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond de uitvoering rommelig. Panelen konden niet in een keer recht gelegd worden, bekabeling werd onder loodflap gefrommeld en in huis niet netjes gemonteerd. Dat is later verbeterd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede offerte, snelle levering en goed nazorg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig samen werken, duidelijke uitleg op al mijn vragen en zeer betrokken. Afspraken worden prima nagekomen. Mooi en goed product.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De heren van Solar-systemen-bollenstreek hebben voor onze situatie een prima oplossing bedacht. Ondanks dat in eerste instantie de installatie door een inschattingsfout niet door kon gaan ben ik toch erg positief.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg over zelf montage en extra tips voor ballast en kabel plan...

Positief

Snelle en kundige service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voorbereinding en uitvoering uitstekend verlopen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk advies en oplossend gericht tegen een scherpe prijs. Montage keurig gedaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het blijkt nog aanwezig, een bedrijf die al haar afspraken nakomt. Aanbevolen voor iedereen die probleemloos zonnepanelen wil.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg van de verschillende mogelijkheden voor zowel de panelen als de omvormer. Na de offerte en opdracht is de installatie erg goed uitgevoerd door hun partner, incl. aansluiting in de meterkast. De offerte was inclusief BTW afhandeling, aanmelden voor nieuwe meters en inrichten van het portal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb de zonnepanelen nu een paar jaar, was al heel tevreden erover. Ze brengen meer op dan verwacht. Nu had ik een storing en die hebben ze netjes zoals het hoort verholpen, dus ook de service is goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niets aan toe te voegen. Het is wat je mag verwachten.

super