Geweldige Service

Nadat mijn Combi Ketel naar 11 jaar kapot ging hebben ze deze geprobeerd te repareren (maar deze was helaas niet meer te redden). Hiervoor de zelfde dag nog een goede offerte mogen ontvangen en ben hiermee akkoord gegaan. De Combi Ketel is toen binnen 2 dagen geïnstalleerd door 2 goede monteurs. Hierdoor ben ik zeer tevreden over Goossens warmte- en koeltechniek bv.

Prima en correct werk

Prima afspraken, prima geinstalleerd

Vooraf thuis onze wensen kenbaar gemaakt. Duidelijke offerte opgemaakt door firma goossens met evt alternatieven. Afspraak gemaakt voor plaatsing hetgeen binnen 4 weken gedaan werd en voorspoedig verliep. Uitleg over de mitsubishi airco was goed. Werk is netjes achtergelaten, airco werkt naar te volle tevredenheid

• Nazorg en Garantie

Snelle en deskundige installatie van cv

Bij het defect gaan van onze cv zijn wij snel en deskundig geholpen door het installeren van een nieuwe cv. Vriendelijk en professioneel personeel. Eerlijk advies gehad .

Cv installatie netjes vervangen

Remco Goossens is onze verwarmings deskundige en heeft ons netjes geadviseerd voor reparatie / of nieuwe cv installatie . Wij hebben zelf gekozen voor een moderne en zuinige installatie .

Vakkundige en betrouwbare installateur

Sinds 2017 doet Goossens Warmte- en Koeltechniek B.V. het onderhoud aan mijn cv-ketel en is er tussentijds een reparatie uitgevoerd. In augustus 2024 had ik ineens geen warm water meer. Toen ik belde was Remco er dezelfde dag. Gezien de kosten van reparatie en de leeftijd van mijn ketel tijdens een zeer prettig gesprek besloten om een nieuwe ketel te plaatsen. Deze werd nog dezelfde week geplaatst door een vriendelijke en vakkundige monteur. Uitstekende service en keurig uitgevoerde installatie!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Gisteren bij thuiskomst koud in huis, airco verwarmde niet meer. Vanmorgen om 08:00 u met Remco gebeld en heeft direct een monteur geregeld en heeft voor de middag de airco op professionele manier weer opgang gekregen. Er zat geen vloeistof meer in, lekkage opgespoord en verholpen, opnieuw gevuld en alles werkt weer, wat een super goede service van firma Goossens petje af. Wij zijn heel erg blij en dik tevreden.

Vlotte dienstverlening

Professioneel met bekwame betrokkenheid.

• Nazorg en Garantie

Gewoon duidelijk service prima en leuke jongens

• Nazorg en Garantie

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf voor de installatie van mijn airco

Ik ben zeer tevreden over Goossens dat mijn airco heeft geïnstalleerd. Het personeel was professioneel en vriendelijk, en ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Het installatieproces verliep soepel en de monteurs werkten zeer vakkundig. Ze zorgden ervoor dat alles netjes werd afgewerkt en gaven duidelijke instructies over het gebruik van de airco. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige service!

Hogebergdreef 59

4645 EZ Putte