Vervanging warmtepomp uitstekend planmatig uitgevoerd
Vanwege hoge ingeschatte reparatiekosten aan onze 12 jaar oude Techneco Toros TRD hebben mijn vrouw en ik begin oktober besloten om deze te vervangen door een nieuwe. De Techneco Toros wordt ook niet meer gebouwd door Remeha met risico dat op termijn ook geen onderdelen meer verkrijgbaar zijn.
Tijdens bezoek van bedrijfsleider dhr Pieterse jr van de fa. van Dijk uit Made zijn de mogelijkheden helder en eerlijk besproken. De gesubsidieerde Nibe F1255-6 PC water/water warmtepomp met extra 100L buffervat UKV100 en nieuwe naregeling van Uponor is geadviseerd om zijn uitstekende kwaliteit cq prestaties. Nibe is wereld-marktleider o.g.v. warmtepompen en van Dijk heeft er goede ervaringen mee. Ze kunnen snel en goed schakelen met Nibe mede omdat ze in Oosterhout (vlakbij Made) hun hoofdkantoor hebben voor Nederland. Dhr Pieterse liet ons zelf de keuze en was niet opdringerig. Een duidelijk gespecificeerde offerte lag de volgende dag op de mat. Heb zelf marktonderzoek gedaan wat een vergelijkbare prijzen liet zien. Installatie is een week na akkoord uitgevoerd door twee vakbekwame nette monteurs in twee dagen tijd. Het leidingwerk is strak aangesloten op de bestaande bronleidingen, in 1 keer goed, geen lekkage met voldoende tussenruimte voor de isolatie. De Armaflex isolatie is een week later keurig aangelegd door isolatiebedrijf fa Hanenberg uit Waalwijk i.o.v. fa van Dijk Made.
Belangrijk in het hele proces was de frequente heldere communicatie met dhr Pieterse over keuze, voortgang, vragen, etc. Altijd binnen 24 uur een oplossende respons op een vraag. Hij beschikt ook over een team met serieuze nette vakbekwame monteurs die een uitstekende totale klus bij ons hebben geklaard.
Als klant willen we dat het snel en goed gebeurd, omdat je niet lang zonder warm water en vloerverwarming wil en kan zitten m.n. tijdens koude dagen. Het is fijn dat je dan kan bouwen op dit bedrijf met uitstekend gemotiveerde professionals die zich terecht in onze ogen totaalinstallateur noemt.