Vorig jaar waren we heel tevreden over de plaatsing van een nieuwe Vaillant-ketel in ons eigen huis. Nu was er een nieuwe ketel nodig in de woning die wij verhuren. En weer dezelfde zeer positieve ervaring met de mensen van Gebr. Kerkhoff: snelle reactie, duidelijke offerte, afspraak op korte termijn, vakwerk bij levering en installatie. En dat voor een zeer redelijke prijs.
Jaren lang heeft Ronald onze ketel schoongemaakt en is nu met pensioen . jammer dat hij niet meer kan komen, maar nu heb ik Michel en doet prima zijn werk en is een aardige werknemer.
Snelle en vriendelijke service, prima monteur, had graag iets meer overleg en informatie gehad voorafgaand aan plaatsing nieuwe toilet…
De medewerkers van Gebr. Kerkhoff zijn aardige en vakkundige mensen. Naast een aantal flinke verbouwingen zijn ze ook een aantal keren gekomen om lekkages en storingen te verhelpen. Altijd in goed overleg en praktisch opgelost.
Vriendelijk personeel, komen afspraken na.
Op afspraak deskundig uitgevoerd onderhoud aan de CV-installatie. Destijds zelf een afwijkende pompbesturing toegevoegd. Werd belangstellend naar gekeken en goed rekening mee gehouden bij het onderhoud.
Mijn CV functioneert naar behoren. Prima dus.
Werkzaamheden worden correct uitgevoerd
Hele lieve medewerkers, ze hebben heel zorgvuldig en heel hard gewerkt.
Snel met de service en goede afspraken mee te maken.
mijn ervaring met kerkhof is over het algemeen heel goed
prima werk en service
Vakkundig en goed werk afgeleverd. Ben zeer tevreden.
Goed bedrijf, klantvriendelijk, komt afspraken na en zover ik kan beoordelen goed vakmanschap.
Afspraken nagekomen
Het is een beetje vreemd dat de nieuwe regeling niet doorgegeven wordt van tevoren, die €200,- blijkt te kosten. Zo kun je er geen rekening mee houden. Dit kan voor veel problemen zorgen bij het gemiddelde huishouden...
Gewoon prima. Goed bereikbaar.
Terzake kundige vakmensen.
Als klant dik tevreden
Wij waren op zoek naar een onderhoudsbedrijf voor de CV-installatie in ons nieuwe huis. Via-via zijn wij bij de Gebroeders Kerkhoff terecht gekomen. Na een telefoontje konden we al snel een afspraak inplannen voor een onderhoudsbeurt. De monteurs ter plaatse waren vriendelijk en kwamen kundig over.
Fijn dat er een monteur met liefde voor het vak bij ons is geweest en nog steeds leergierig.
Als iemand jullie nodig heeft zeker
Goede service.
Goed afgeleverd
Altijd zeer goede ervaringen met Kerkhof. Jammer dat ik niet meer werk voor jullie heb want dat is opgedroogd. Groet aan Maarten en Ronald. De laatste zou nog een keer bij mijn stereo komen luisteren.
Reestraat 10
6562 LK Groesbeek