Uitgaande van contacten van de afgelopen jaren zijn wij tevreden over de gedane werkzaamheden
De 8 zonnepanelen zijn netjes geïnstalleerd, personeel werkt netjes en volgens de gestelde regels voor de installatie, de communicatie voor de levering was perfect evenals de oplevering. Wat nu nog ontbreekt is de zon!!
Vandaag volop zon, heerlijk! Wij wensen u veel plezier met uw installatie! Met vriendelijke groet, Gebr. Kerkhoff
Betrouwbaar bedrijf met vriendelijke en vakkundige mensen zowel aan de telefoon als de monteurs.
Goede monteur gehad om mijn verwarmingsketel schoon te maken.
Hele fijne monteurs ,
Afspraak is afspraak .Levert goed vakkundig uitgevoerd werk een is betrouwbaar
Telefoon wordt vriendelijk en behulpzaam afgehandeld. Maar mail wordt niet beantwoord en de administratie lijkt niet helemaal op orde wat betreft de facturen, worden foutieve herinneringen gestuurd. Monteur doet heel erg zijn best en wil ook problemen, in voor hem lastige systemen, graag leren en oplossen maar merk ook daar wat tekortkoming in kennis wat wel jammer is voor ons. Voorheen voor onderhoud ed helemaal prima
Geachte mevrouw Thijssen, Wat vervelend dat uw e-mail niet wordt beantwoord, daar wij eigenlijk iedere dag de gehele mail verwerken. U kunt voor vragen altijd een e-mail sturen naar: [email protected] en telefonisch zijn wij zelfs 24/7 bereikbaar. De aanmaningen die zijn verstuurd hadden betrekking op 2 openstaande nota's, daar zal ik u privé nog een toelichting overgeven per e-mail. Met vriendelijke groet, Gebr. Kerkhoff
Jarenlange ervaring met dit bedrijf.
werkt volgens afspraak
Ik vraag zij leveren( service en materiaal).
goed werk geleverd
Installatie conform afspraak na lang wachten door levertijd fabrikant. Voldoet aan volledig aan verwachting Minder prettig was de tussentijdse forse prijsverhoging, die volledig werd doorberekend. Service nadien was prima.
Geachte heer Bottema, Helaas zijn wij inderdaad genoodzaakt om de prijsstijgingen door te bereken aan de klant. Deze kunnen wij helaas niet voor onze rekening nemen. Wij vermelden dit wel altijd in de offerte zodat iedereen daar van op de hoogte is. Wij hopen dat u enorm veel woongenot heeft van uw warmtepomp! Met vriendelijke groet, Gebr. Kerkhoff
Snel op gelost
Snel ter plekke bij storing met nazorg
Hopelijk geen problemen meer.
Ketel voor waterdruk vervangen
Je wordt netjes behandeld
Afspraken worden zeer snel en goed nagekomen.
goed bedrijf en betrouwbaar installatie bedrijf. bereikbaarheid is goed nazorg en facturatie kan mogelijk wat sneller geregeld worden
We gebruiken De gebroeders Kerkhoff al vele jaren en ze hebben altijd goed werk geleverd.
Jammer dat een offerte voor plaatsing nieuwe ketel €1000.00 duurder is dan bij ander erkend bedrijf. Hierdoor ben ik als klant na 21 jaar overgestapt naar ander bedrijf. Daar zijn de monteurs natuurlijk niet verantwoordelijk voor maar hebben straks minder werk!
Geachte heer van Hoek, Wat vervelend dat u nare smaak heeft overgehouden naar aanleiding van een offerte die u van ons heeft mogen ontvangen. Naar aanleiding van ons e-mail contact deze ochtend heeft u 2 verschillende merken met elkaar vergeleken, dan kan daar het prijsverschil uiteraard in ontstaan. Wij houden continue de prijzen rondom ons in de gaten en de verschillen zijn daarin minimaal. Jammer dat we u na zo'n lange tijd niet meer als klant mogen hebben van ons bedrijf. Ik wens u een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Susanne Kerkhoff Gebr. Kerkhoff
Goede service bij de gebr. Kerkhof. Denken in oplossingen.
Bij problemen wordt er snel geschakeld en de monteurs zijn allen bekwaam.
Ik heb de CV in onderhoud bij Gebr. Kerkhoff, wordt altijd netjes gedaan!
Doe al heel lang zaken met de gebr. Kerkhoff. Altijd toto voor tevredenheid: betrouwbaar, vakmanschap, kwaliteit en prima service
Reestraat 10
6562 LK Groesbeek