Top, snelle reactie en leveren goed werk

Verstopping, bah, maar gelukkig was de monteur van gebr. Janssen er snel en werd het vakkundig en netjes opgelost. Top werk geleverd

• Nazorg en Garantie N.v.t.

al vaker goede ervaring gehad, goed meedenken en goede service

prettig dat de rekening meteen betaald kan worden met I-deal

Goed werk afgeleverd.

Tevreden over klantbenadering

super vakwerk

gebeld voor storing super snel reactie , na 1/2 uur was het al gemaakt mijn dank

• Nazorg en Garantie

Netjes en perfect werk afgeleverd

Alle keren dat we gebruik gemaakt hebben van de rioolreiniging en de camera controle waren we zeer tevreden met het resultaat op Alfridahof

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Je moet er even op wachten, maar dan heb je ook wat..

Het werk is prima opgeleverd, voor de volle 100% tevredenheid. Alles perfect dus ? Nou nee, 1 puntje kan beter: Er wordt een offerte opgemaakt in september met uitgebreide werkomschrijving, inclusief foto's en gespecificeerde prijzen. Deze wordt positief beoordeeld en volgens afspraak zouden werkzaamheden november/december worden uitgevoerd. Maar er komt niemand, ook geen bericht hierover. Toen er in februari werd gebeld of de klus nog doorging (offerte was 2 maanden geldig) is wederom een afspraak gemaakt (eind maart) en deze is tot in de puntjes uitgevoerd, tegen dezelfde voorwaarden. PS beoordeling nazorg en garantie is nvt ingevuld, want werk is pas een week oud. Garantie wordt gegeven (in offerte), maar hebben (gelukkig) nog geen aanspraak op hoeven te maken.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Prettig en vakkundig geholpen. Men heeft alle tijd voor je om alle vragen te beantwoorden en je te i

Prima geregeld.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Ze komen de afspraken na die gemaakt zijn.

Ik ben er zeer tevreden over. Ze zijn de afspraken na gekomen.

Goed materiaal, prima service. Klantvriendelijk

• Nazorg en Garantie

Goede service alleen bijna n half jaar moeten wachten

De monteur heeft alles vakkundig voor zover mogelijk opgelost. Ik hoop dat het vervolg onderzoek en vervolg herstel binnenkort wordt aangepakt en dat ik hier niet zolang op hoef te wachten.

• Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Grosso modo GOED

Klant 31703 Echter ontving een aanmaning wegens een niet betaalde factuur. Deze was digitaal gestuurd naar een oud E-mail adres. Dit komt in onze regio 9 LvC0 meer voor wegens overgang naar een glasvezel kabelaar ipv Ziggo. Laat de onderhoudsmonteur checken of het E-mail adres nog correct is. Vervolgens: Ik bezit een al jaren ( sinds failliet van Kuenen Sambeek) een onderhoudscontract bij jullie. Nog nooit een oproep gehad wegens een storing. Kosten abonnement circa € 120,- per jaar nagenoeg gelijk aan een onderhoudsbeurt bij Kuenen . Terwijl bij Kuenen tevens wel de afvoerpijp werd doorgespoeld om aangekoekte afvoer van vaste posten te verwijderen / doorspoeld. Dit is een oorzaak als gevolgd van de CV ketel. Ik vind het jammer als een jaren lange klant zonder extra kosten te hebben veroorzaakt deze eerste tot nu essentiële voor het onderhoudscontract bij de CV ketel geen onderhoud van het onderhoudscontract een onderdeel vanuit maakt

Gewoon goed werk geleverd

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Prima in orde zoals altijd.

Zoals hierboven

• Nazorg en Garantie

Mijn probleem snel op gelost ,door een aardige monteur

Monteur was er binnen uur na de melding ,zeer tevreden , probleem snel opgelost

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Mooie producten, goede intake, opvolging matig

Men heeft een mooi assortiment aan producten en merken. De intake is fijn, persoonlijk en je krijgt de indruk "klant" te zijn en maatwerk is mogelijk. De geschetste stappen worden gevolgd. Enkel een kritisch noot betreffende de uitvoering. Projectleider doet erg zijn best maar het is merkbaar dat deze overloop en teveel omhanden heeft waardoor de opvolging van activiteiten nog wel eens in het gedrang komt. Er wordt veel men ZZP'ers gewerkt. Op zich prima vakmensen maar je mist de samenhang die er waarschijnlijk wel zou zijn als alles letterlijk in eigen huis zou gebeuren. Conclusie: Gebr. Janssen - prima bedrijf maar je moet de soms bij de les houden. Geschatte doorlooptijd van onze badkamer: 3 weken - het werden er ruim 6.

Allerlei werkzaamheden prima uitgevoerd

Heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van Janssen Beugen, zoals vervangen dakramen, ontstoppen van de afvoer en nu het plaatsen van een buitenkraan en alle werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd

• Nazorg en Garantie

Prima geholpen bij oplossing van riool verstopping

Opdracht prima uitgevoerd. Van gevraagde offerte voor vervolgstap nog niets gehoord.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Snel geholpen . Vriendelijke monteur.

Betrouwbaar,komen afspraken na.

Ervaring met werkplaats en service ketel.

• Nazorg en Garantie

Zeer goed geadviseerd, ook qua prijs /kwaliteit verhoudingen!

Adviezen accessoires, tegels , zeer goed ! Ook wat budget betreft!!

prima service

volgens afspraak met een prima service.

• Nazorg en Garantie

Meedenkend, behulpzaam, afspraken worden nagekomen en goede kwaliteit.

Het contact met zowel de verkoop / calculatie als vervolgens de projectleider en monteurs van Gebr. Janssen hebben wij als bijzonder prettig ervaren. De kwaliteit van de geleverde producten en diensten is erg goed, wat ons betreft echte vakmensen waar we goed mee hebben samen kunnen werken. Met de nodige flexibiliteit en meedenkend vermogen!

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Men beschikt over vakmanschap en is erg attent

Hagelkruisstraat 6

5835 BD Beugen

Over Installatiebedrijf Gebr. Janssen B.V.

Gebr. Janssen is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of we nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of 'gewoon' degelijk, Janssen Beugen maakt het. Gebr. Janssen in Beugen kent een aantal vakgebieden. Gestart als dakdekker, uitgegroeid tot specialist op het gebied van sanitair, riool en installatietechniek. Omdat het een meestal gepaard gaat met het ander en wij graag compleet werk leveren. Zoals echte vakmannen betaamt. Contact: https://www.janssenbeugen.nl/Contactformulier.html

Over Techniek Nederland