Geweldige service en zeer bekwame monteurs die weten waar ze mee bezig zijn.
Al jarenlang trouwe klant, goede service en vriendelijk personeel.
Vriendelijk zoals gewoonlijk.
snel vriendelijk prima
Ze doen wat ze zeggen . Eerlijk antwoord . Goeie prijs kwaliteit.
Prima levering en plaatsing
CV ketel was stuk, bij diverse leveranciers offertes opgevraagd waarbij Gasservice Venlo snelle en duidelijke informatie verstrekte. Na vergelijking besloten om met hen in zee te ga an lokaal omdat er telefonisch nog meer info werd verstrekt o.a. over de levering en plaatsing.Dit alles kon opkortte termijn. Alles geïnstalleerd en opgeruimd, dus prima!
Keurig op afspraak Geen gepraat , gewoon doen. Goede service, door vakmensen.
wij zijn zeer tevreden over de onderhoudsbeurt geen spijt van dat we nu een contract bij jullie afgesloten hebben met vriendelijke groet Mevr. Martens
alleen maar goede ervaringen qua onderhoud maar ook bij acute problemen.
Ik ben al jaren zeer tevreden!
Dankzij een van hun medewerkers werd de oorzaak van mijn onnodig hoog gasverbruik gevonden.
Zoals elk jaar het telefoontje: kunnen we komen voor het jaarlijkse onderhoud? Natuurlijk, graag. Al vele jaren gebeurt dit door vriendelijk en vakbekwame medewerkers. Dank hiervoor.
Goede service aardige monteurs.
Ivo komt op afgesproken tijd, levert goed werk en adviseert waar nodig.
Altijd stipt op tijd. En heel vriendelijk. En als je wat vraagt wordt het altijd Keurig beantwoord.
het onderhoud werd nu voor een eerste keer gedaan, de monteur was er op tijd, het te betalen bedrag was van te voren overeengekomen. Ik heb er verder geen verstand van om te beoordelen
Binnen afgesproken tijd aanwezig. Alles in orde gemaakt. Na afloop getest. Keurig werk geleverd.
normaal wordt alles uit geschakeld de stroom er af wordt alles schoon gemaakt ik zet ? er achter
Mijn ervaring is prima,precies verteld wat er gedaan is,en goede antwoorden op onze vragen.
Netjes, klantvriendelijk, goed werk geleverd
Perfecte snelle en vakkundige service
Dhr. Linders komt betijds, weet precies wat het probleem is en herstelt het heel snel. Hij geeft ook raad en blijft ook altijd zeer vriendelijk. Ik wil hem graag in de toekomst weer hier laten werken, alstublieft.
Na telefonisch contact de volgende dag meteen euvel verholpen