Vakkundige service en onderhoud en aanleg van CV en altijd bereid tot ondersteuning/hulp vwb andere onderhoudsproblemen zoals bij water/gas
Bedrijf dat zijn afspraken nakomt, goede, betrouwbare en vriendelijke monteurs. Zeer tevreden
altijd goede sevice
we hebben al vanaf 2006 een onderhoudscontract bij jullie. Altijd goede service en geweldige hulp bij aanschaf nieuwe ketel, en renovatie van onze keuken in 2013.
Zoals alle keren geweldig gewerkt en altijd even correct!
Zeer vriendelijk personeel, kundig en bekwaam. Ieder jaar word ik weer netjes gebeld voor onderhoud aan de ketel.
Een monteur waaraan je kunt zien dat hij geen handeling teveel doet. Gaf tussendoor zijn mening over de ketel en de ook over het eventueel vervangen van b.v. de pakking. Alles zag er goed uit. Mede door de manier waarop wij de verwarming gebruiken. Wij hebben vaste instellingen per dag en wijken daar alleen vanaf bij hoge uitzondering.
directe hulp heel vriendelijk en een super onderhoud
Precies op de afgesproken tijd en een zeer vriendelijke monteur !
alles goed schoon gemaakt ketel perfect nagekeken top monteur klant vriendelijk vorig jaar was heel slecht naar 10 minuten was hij al weer weg wat mij op viel allen met zijn mobiele telefoon bellen hij was van turkse af komst
top
wat service betreft, nette benadering zowel telefonisch als tijdens het onderhoud van de ketel.
Alle vragen die ik heb worden beantwoord en verholpen. Geen extra werkzaamheden uitgevoerd die niet nodig waren
Vriendelijke medewerker met verstand van zaken. Weet heel goed waar hij mee bezig is!
Ben zeer tevreden
Elk jaar netjes een servicebeurt door een vriendelijke monteur
Prima werk geleverd.
Prima werk geleverd.
Vakkundig en snel onderhoud door vriendelijke monteur.
Vakkundig en snel onderhoud door vriendelijke monteur.
duidelijk, vakkundig en vriendelijk
Goed en netjes werk volgens afspraak met geen extra overlast.
Klantvriendelijk en betrouwbaar
Monteur kwam fijn op tijd en had tijd om onze vragen te beantwoorden die we hadden in het kader van energiebewuste instelling van ketel.
Door een storing was de verwarmingsketel uitgevallen. De vakkundige monteur wist, na een korte beschrijving van het probleem, direct waar het euvel zat. Het betreffende onderdeel, die verstopt zat, werd schoongemaakt en de ketel deed het weer. Tevens werd het onderhoud gedaan en de monteur was ook bereid ff naar 2 andere kleine probleempjes te kijken en op te lossen, helemaal top. Bovendien gaf de monteur ook nog wat antwoorden op vragen die ik had over een warmtepomp, dat is toegevoegde waarde!