Zie hierboven
Duidelijke communicatie en zeer behulpzaam met vragen.
Zijn al jaren klant en ook al jaren zeer tevreden. Komen hun afspraken altijd na en hebben vriendelijk en deskundig personeel .
Ik ben heel tevreden over de contacten, service en de uitgevoerde werkzaamheden.
Ik kan Gasservice van harte aanbevelen!
Gasservice houdt zich altijd aan de afspraken die gemaakt zijn. Het personeel is vriendelijk en meedenkend.
Voor ieder probleem komen ze zo snel mogelijk kijken. Prima bedrijf, die hun afspraken direct nakomen. Zonder meer aan te bevelen. Chapeau.
Fast and good service
Vriendelijke medewerker met verstand van zaken
Goede ervaring met Gasservice Venlo. Ze waren snel beschikbaar, vriendelijk in het contact (telefonisch en per mail) en duidelijk over de service. Fijne en professionele aanpak.
Deskundig en goed en klantvriendelijk.
Van de week een onderhoudsbeurt laten doen aan onze ketel. Keurig nette monteur en erg vriendelijk. Goede service verleend. Hij moest een onderdeel vervangen vanwege slijtage maar kwam dit eerst netjes melden. Heb hem getrakteerd op een lekkere reuverse cappucino. Hij heeft zelfs toen hij klaar was netjes het licht uit gedaan op zolder. Al met al al jaren klant bij Gasservice altijd goede service! Alles weer in orde we kunnen er weer even mee door! Groetjes familie Kempees
Snelle service. Van contact tot aan uitvoering. Alle betrokken medewerkers zijn vrolijk, professioneel en denken mee in mogelijkheden en oplossingen.
Daan, is een vakman die weet waarmee hij bezig is. Perfecte nacontrole voordat de mantel van de cv ketel weer dicht gaat.
Er is meegedacht
Vriendelijk, je kunt er van op aan en denken met je mee.
Heel snel geholpen en super netjes achter gelaten.
Ik ben niet steeds bij haar geweest, dat deed ik bij vorige controles ook niet. Maar ik kan alleen maar zeggen dat ze zeer nauwkeurig te werk ging. Iedere greep zat en niet alleen dat maar voor mij is het ook een dame die met plezier haar werk doet. Vriendelijk en beleefd. Ik denk dat jullie hier een zeer goede monteur hebben.
Super aardige meid. Good zien werk gedaan. We waren tevreden. Mevrouw delsing.
Zeer prettig telefonisch contact. In het verleden ook al zeer goede adviezen gehad mbt mijn cv ketel
Zie boven genoemd
Mijn ervaringen met Gasservice is dat op de eerste plaats het contact met de administratie zeer prettig is. Het maken van afspraken gaat helemaal naar wens en voorkeur. En als mogelijk kan zelfs een vaste service monteur komen, dat is erg fijn. Zo komt elk jaar een “ bekend” gezicht. De monteur is eg vakkundig, neemt de tijd om de ketel schoon te maken. Laat alles netjes achter. Ben erg tevreden.
Correcte onderhoud aan ketel die al 10 jaar dienst doet
Sinds 2022 onze cv in onderhoud als ook aanpassingen aan ons verwarmingsssysteem. Altijd vakkundig advies en bijzonder prettig contact Afspraak is afspraak en altijd een correcte afhandeling. Prettige vaklui maar ook de dames op kantoor zijn zeer meedenkend.
Goed bedrijf. houden zo.