Prima service! Ze zijn makkelijk bereikbaar en er was op korte duur al een mogelijkheid om een afspraak te maken. Het personeel is vriendelijk en kundig en geeft zelfs advies waar nodig.
De service is vriendelijk maar ook professioneel. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Alles is naar wens.
goed gesprek/advies
Super fijn dat de monteur ‘s avonds nog kon komen kijken naar de CV. Heel behulpzaam, duidelijk, deskundig en vriendelijk. Onze complimenten voor de boven verwachting geleverde service! Gewoonweg niks op aan te merken
We worden zeker een nieuwe klant voor onze cv ketel en wtw systeem!
mijn aanbeveling waard
Gasservice meldt zich jaarlijks voor de onderhoudsbeurt van onze cv. Dat verloopt altijd vlot en netjes. Door deze jaarlijkse beurt gaat onze cv al een hele tijd mee zonder noemenswaardige problemen.
Ik ben al vele jaren klant bij Gasservice en wordt altijd netjes en correct geholpen. Ook bij een onverwachte situatie, I.c. Waterschade.
Monteur komt op tijd volgens afspraak. Neemt zich de tijd om de Recife uit te voeren. Na 40 jaar in de techniek te hebben gewerkt zie ik hoe de monteur zijn werk doet, heb er vertrouwen in, graag tot de volgende keer.
Een maal in de twee jaar laat ik mijn cv ketel onderhouden. Dit doe ik al zo'n 25 jaar. Een afspraak is snel gemaakt. De monteurs die ik tot nu toe over de vloer kreeg, werkten altijd zorgvuldig en waren correct. Een enkele keer werd ik ook snel en goed geholpen bij storingen. Ik ben dus zeer tevreden over de service.
Goede service mbt onderhoud CV en WTW installatie.
Vriendelijke mensen. Servicegericht. Denken mee voor betaalbare oplossingen. In geval van storing snelle opvolging. Bij dit bedrijf ben je nog een persoonlijke klant. Geen debiteurennummer!
Het onderhoud van onze verwarmingsketel is al meer dan 20 jaar in vertrouwde handen bij Gasservice. Het geeft een goed gevoel dat je altijd op de Service kunt vertrouwen.
Goede informatie van de werkzaamheden en advies
werd direct op een prettige manier goed geholpen
Snel, kundig, netjes betaalbaar.
fijn contact gehad via mail, de monteurs terplaatse waren heel vakkundig en mee denkend met problemen die ik had en hebben goede adviezen gegeven om het probleem op te lossen. Al met al, fijne service
Zowel tijdens het maken van een service afspraak als ook het servicebezoek zelf zijn ee goed en vakkundig geholpen.
Vanaf 1980 heb ik al ervaring met de oprichter van dit mooie bedrijf. Het begon met een grote badgeiser, jaarlijks onderhoud verwarmingsketel, nieuwe combi ketel, na veel jaren weer een nieuwe combiketel. Service is geweldig en reparatie zelden. Chapeaux Gasservice Venlo.
Klantvriendelijk personeel
Voor de tweede keer in 2 jaar monteur Daan op bezoek gehad voor een onderhoudsbeurt aan de ketel. Zeer vriendelijk en heel kundig. Meteen een abbonement afgesloten.
Alles is top, snelle reactie op de e-mail, punctueel, precisie, een duidelijke uitleg over de behoeften met betrekking tot de kachel, vriendelijk, vlot, en een hoge professionaliteit.
Heb goede ervaring met gasservice
Opdracht voor een nieuwe ketel en smart radiatorkranen van Bosch. Ze waren keurig op tijd om te beginnen op de afgesproken dag. 2 man sterk. Werkten netjes en waren erg vriendelijk.
Goeie vakkundige mensen! Behulpzaam, vriendelijke, duidelijk en correct. In decmeber vorige jaar zelf eerste koophuis gekocht en na vele tegenvaller in het huis zelf is het zo fijn vakkundige mensen te hebben. Mijn pap is al jaren klant bij jullie en zo bij jullie terecht gekomen Ik zou jullie bedrijf iedereen aanbevelen! Bedankt voor de service!