Eerste gesprek,opdracht, uitvoering en nazorg TOP!!

Met onze vraag naar vloerverwarming en nieuwe cv ketel. heeft Henry de Jong ons uitstekend geholpen qua informatie en het uitvoeringstraject. Ook een pluim voor de uitstekend meedenkende Dennis de Boer die de werkzaamheden uitvoerde. Chapeau Gasservice Noord-Hollands BV.!!

• Nazorg en Garantie

Werken heel goed vakmanschap mannen beleefd en werken goed door.

Werken heel netjes en goed door.vriendelijk mannen.kan iedereen aanbevelen

Heel goed

Geachte Heer/Mevrouw Hallo Ik ben Reza Tabrizi Fini en ik woon in RoelofBootatraat 7 Vanaf maandag 01.06.2026 uw medewerkers (later noem ik die mensen ) waren in mijn huis om te beginnen van waterpomp instalieren . Hier ga ik ik vertellen dat zij hebben heel goed gedaan en belankrijk is dat zij betrowbaar zijn . Bastiaan Dennis Michal Wesley Calvin Renzo Daarachter mijn dank voor Hoogachtend R.Tabrizi Fini

• Nazorg en Garantie

Vriendelijk, werk is klaar,schoon achterlatend, beleefd en goede uitleg.

Vakmanschap!

• Kwaliteit N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Bastian en zijn team werkten erg netjes en professioneel. Ze waren flexibel en hielden goed rekening met ons als klanten. Onze wensen stonden duidelijk centraal en daar werd zorgvuldig naar geluisterd. Daarnaast kregen we duidelijke uitleg over de werkzaamheden en wat we konden verwachten. We zijn erg tevreden met het resultaat.

• Nazorg en Garantie

Vriendelijke mannen die hun werk prima doen

zeer prettig personeel, Sophie en Angelo

Rustig, goed doorwerken, goede communicatie. Alles is weer prima schoon. Bijzonder positief om eens een meisje mee te maken in dit werk. Ook zij pakte goed aan

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Op tijd, vriendelijk, behulpzaam en werkplek netjes achtergelaten . Goede uitleg van installatie

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Prettig team die warmtepomp heeft geplaatst

Snel, professioneel en duidelijk

Al na 1 dag stond de monteur op tijd voor de deur. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd en vakkundig opgelost. Hij betrok de kinderen er bij en die willen nu ook monteur worden.

Heel duidelijk en respectvol

De monteur was heel duidelijke en respectvol en vroeg altijd toestemming aan voor het binnenlopen van kamers.

• Nazorg en Garantie

Absoluut een aanrader voor iedereen.

Fantastische ervaring met Gasservice Noord-Holland B.V.! Vanaf het eerste contact tot aan de uitvoering merk je direct dat je met echte vakmensen te maken hebt. De medewerkers zijn zeer kundig, denken actief mee en nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Daarnaast zijn ze ontzettend vriendelijk en behulpzaam, wat het hele traject extra prettig maakt. De service is snel, professioneel en betrouwbaar. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service!

prima service

de service monteurs van gasservice komen al jaren voor het onderhoud van de cv installatie. Ze zijn altijd op tijd en ter zake kundig ook zijn ze vriendelijk en geven tips hoe je voordelig stookt.

Geweldige werkers. Top plaatsing

Beide mannen hebben mijns inziens top-kwaliteit geleverd. Nette werkers en keurig afgeleverd.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Prima gedaan door twee sympatieke mensen.

CV ketel geinstalleerd door Bas B en Sofie. Twee leuke personen, die alles keurig hebben geinstalleerd; de werking uitgelegd en alles netjes achtergelaten. Top.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Toppertje Die Tino naamgenoot zeer tevreden perfect zouden ze moeten clonen. Vr gr Tino Keur schaardijk nr 4

Monteur Mike ontdekte een foutieve installatie van de MV Box

Mike heeft het hersteld. Aardige vent, voorkomend, rustig en zo te zien deskundig.

Fijn geholpen...

Mike en Marijn hebben keurig werk geleverd...tevreden met het resultaat...aardig jongens...

Altijd zeer tevreden

Zeer tevreden over gasservice, snel een afspraak te maken (ook in fijne korte tijdvakken) en wordt netjes opgevolgd. Mike heeft vandaag netjes de cv buis vervangen. En een collega vorige keer uitgebreid geholpen met het regelen van de thermostaten.

• Nazorg en Garantie

Geweldig hoe behulpzaam en vriendelijk zijn!

Hele behulpzame en vriendelijke mensen. Zowel telefonisch als face to face!

Het was een ervaring

Het was wellicht fijn geweest als jullie erbij hadden vermeld dat het vervangen van de ketel 7 uur zou duren. De nieuwe ketel lekt en de verwarming haalt nu de graadmeter nooit. Dus als ik wil dat het thuis 19 graden is, moet ik hem op 21 graden zetten. Verdere hebben de jongens een lamp beschadigd die 350 euro waard is. Ik zag het pas toen ze weg waren en ik de boel ging schoonmaken. En ze hebben het gat in het plafond niet gedicht. Dus ik heb nu een enorm gat in het plafond naar het dak…

Heel goed

Ionen erg tevreden.

Netwerk 147

1446 WV Purmerend

Over Gasservice Noord-Holland B.V.

Sinds 1968 is Gasservice Noord-Holland B.V. dé specialist in een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in Noord-Holland. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud, de service en de installatie van cv-ketels, verwarmingsinstallaties, warmwaterinstallaties, warmtepompen, ventilatiesystemen en airconditioning. Met meer dan 55 jaar ervaring, bewezen vakmanschap en gecertificeerde monteurs leveren wij betrouwbare, energiezuinige en toekomstbestendige oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven.

Over Techniek Nederland