Laden reviews...
24 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een hoog serviceniveau met vakmanschap en klantgerichte aanpak. De monteurs worden als professioneel, vriendelijk en communicatief ervaren. De service is betrouwbaar, op tijd en levert kwaliteit.
Super aardige jongeman heeft onze buitenunit van de warmtepomp gerepareerd na dat een ander bedrijf er continu een zooitje van maakte. Alles werkt weet perfect en de jonge man was super vriendelijk en werkte keurig en netjes en gaf een vertrouwd gevoel
15 July 2026
Danielle
Winkel
Na meerdere pogingen door verschillende monteurs in de afgelopen 2 maanden is het resultaat niet wat het behoort te zijn. 1e monteur 2x geweest Foute diagnose hierdoor verkeerde onderdelen bestel ( ik had het nog gevraagd is de druk niet te laag!! Nee”) diverse instellingen veranderd 2e monteur Nood boiler geplaatst (super geregeld) 3e monteur 2x geweest Nood boiler weggehaald ( super geregeld) Hij constateerde dat de bestelde onderdelen foutief besteld waren en hij het veel voorkomende onderdeel dat stuk gaat in z’n bus had liggen Ook merkte hij op dat er nog iets stuk was en dat dit besteld moest worden Na 3 weken kon het afgemaakt worden 3 monteur heeft erg z’n best gedaan om alles voor elkaar te krijgen zelf de door mij aangegeven schema te programmeren (gaf aan dat hij op dit gebied weinig kennis heeft) Enkel blijft de warmte pomp alles verwarmen naar 30 graden ook al staat de kamerthermostaat op 17 ingesteld en zijn de verwarmingsbuizen niet vast te pakken van de hitte Mijn conclusie is dat de 1e monteur instellingen (schakelingen op de printplaat)zo heeft veranderd dat het systeem totaal is ontregeld en er voor de 6x iemand bij moet komen
Beveelt niet aan
11 July 2026
Sander wehnes
Assendelft 1566vn 5
Ik wou even zeggen dat ze goed werk hebben geleverd van het plaatsen van een warmtepomp. En ook alles weer netjes en schoon hebben achtergelaten.. Ik wou Justin en Bastiaan en Calvin hiervoor bedanken! En ook voor jullie klantvriendelijkheid.
8 July 2026
Lee
Jonkerstraat 23 Edam
We zijn heel goed geholpen door Dennis en Renzo(leerling). Er werd meegedacht bij problemen
12 June 2026
Hans Verver
Wormer
Met onze vraag naar vloerverwarming en nieuwe cv ketel. heeft Henry de Jong ons uitstekend geholpen qua informatie en het uitvoeringstraject. Ook een pluim voor de uitstekend meedenkende Dennis de Boer die de werkzaamheden uitvoerde. Chapeau Gasservice Noord-Hollands BV.!!
9 June 2026
A.J.Sas
Zwaag
Werken heel netjes en goed door.vriendelijk mannen.kan iedereen aanbevelen
9 June 2026
Rene bijl
Amsterdam
Geachte Heer/Mevrouw Hallo Ik ben Reza Tabrizi Fini en ik woon in RoelofBootatraat 7 Vanaf maandag 01.06.2026 uw medewerkers (later noem ik die mensen ) waren in mijn huis om te beginnen van waterpomp instalieren . Hier ga ik ik vertellen dat zij hebben heel goed gedaan en belankrijk is dat zij betrowbaar zijn . Bastiaan Dennis Michal Wesley Calvin Renzo Daarachter mijn dank voor Hoogachtend R.Tabrizi Fini
3 June 2026
Reza
Vakmanschap!
27 May 2026
Marleen
Purmerend
Bastian en zijn team werkten erg netjes en professioneel. Ze waren flexibel en hielden goed rekening met ons als klanten. Onze wensen stonden duidelijk centraal en daar werd zorgvuldig naar geluisterd. Daarnaast kregen we duidelijke uitleg over de werkzaamheden en wat we konden verwachten. We zijn erg tevreden met het resultaat.
6 May 2026
Rossana Elias
ZAANDAM
Vriendelijke mannen die hun werk prima doen
4 May 2026
E
Wormerveer
Rustig, goed doorwerken, goede communicatie. Alles is weer prima schoon. Bijzonder positief om eens een meisje mee te maken in dit werk. Ook zij pakte goed aan
4 May 2026
Ger
Amsterdam
Op tijd, vriendelijk, behulpzaam en werkplek netjes achtergelaten . Goede uitleg van installatie
1 May 2026
Sandra
Monnickendam
Prettig team die warmtepomp heeft geplaatst
30 April 2026
Asja
Edam
Al na 1 dag stond de monteur op tijd voor de deur. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd en vakkundig opgelost. Hij betrok de kinderen er bij en die willen nu ook monteur worden.
29 April 2026
Sonja
Wijdewormer
Van harte gefeliciteerd! 🎉
Door het achterlaten van uw review heeft u meegedaan aan onze loterij, en u bent de winnaar van april 2026 geworden! Als prijs ontvangt u van ons een mooie VVV Cadeaukaart.
Hartelijk dank voor uw review en het vertrouwen in ons bedrijf. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
De monteur was heel duidelijke en respectvol en vroeg altijd toestemming aan voor het binnenlopen van kamers.
29 April 2026
Bashar
28 April 2026
Bas
Wormerveer
Fantastische ervaring met Gasservice Noord-Holland B.V.! Vanaf het eerste contact tot aan de uitvoering merk je direct dat je met echte vakmensen te maken hebt. De medewerkers zijn zeer kundig, denken actief mee en nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Daarnaast zijn ze ontzettend vriendelijk en behulpzaam, wat het hele traject extra prettig maakt. De service is snel, professioneel en betrouwbaar. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service!
Daniel de Barrios
Edam
de service monteurs van gasservice komen al jaren voor het onderhoud van de cv installatie. Ze zijn altijd op tijd en ter zake kundig ook zijn ze vriendelijk en geven tips hoe je voordelig stookt.
Lowie Koeree
WORMERVEER
Beide mannen hebben mijns inziens top-kwaliteit geleverd. Nette werkers en keurig afgeleverd.
Ronald Wiersma
Assendelft
CV ketel geinstalleerd door Bas B en Sofie. Twee leuke personen, die alles keurig hebben geinstalleerd; de werking uitgelegd en alles netjes achtergelaten. Top.
21 April 2026
G.K. Kuitert
Purmerend
Toppertje Die Tino naamgenoot zeer tevreden perfect zouden ze moeten clonen. Vr gr Tino Keur schaardijk nr 4
20 April 2026
Tino
Purmerend
Mike heeft het hersteld. Aardige vent, voorkomend, rustig en zo te zien deskundig.
8 April 2026
Will Weerkamp
Amsterdam
Mike en Marijn hebben keurig werk geleverd...tevreden met het resultaat...aardig jongens...
2 April 2026
Sandra
Akersloot
Zeer tevreden over gasservice, snel een afspraak te maken (ook in fijne korte tijdvakken) en wordt netjes opgevolgd. Mike heeft vandaag netjes de cv buis vervangen. En een collega vorige keer uitgebreid geholpen met het regelen van de thermostaten.
1 April 2026
Charelle
Akersloot
Hele behulpzame en vriendelijke mensen. Zowel telefonisch als face to face!
15 December 2022
Su
Amsterdam
Sinds 1968 is Gasservice Noord-Holland B.V. dé specialist in een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in Noord-Holland.
Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud, de service en de installatie van cv-ketels, verwarmingsinstallaties, warmwaterinstallaties, warmtepompen, ventilatiesystemen en airconditioning.
Met meer dan 55 jaar ervaring, bewezen vakmanschap en gecertificeerde monteurs leveren wij betrouwbare, energiezuinige en toekomstbestendige oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven.
Netwerk 147
1446 WV Purmerend