Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Een deskundige en aardige man. Komt afspraken na. Werkt vlot en netjes. Vraagt een schappelijke prijs voor zijn werkzaamheden. Vanaf nu mijn vaste loodgieter.
2 December 2024
Chris
Alblasserdam
Wij zijn uitstekend geholpen door Sanders. Zowel in het voortraject, advies e.d. als bij de planning en de uitvoering. We hebben hier te maken met echte vakmensen.
17 March 2024
Piet
Ilpendam
Wij zijn al jarenlang trouwe klant. Fa Sanders komt afspraken na. Ze hebben verstand van zaken en rekenen een prima prijs voor vakmanschap
12 December 2023
Rob
De wolf
De nieuwe CV-ketel is snel en netjes geplaatst. We hebben een goede uitleg gekregen en alles is netjes achtergelaten.
13 November 2023
R.
Purmerend
Binnen twee dagen nadat mijn CV-ketel stuk ging, hing er met dank aan Fa. Sanders weer een nieuwe. Super snelle en professionele installatie. Top bedrijf!
1 October 2023
Linda
Purmerend
Heb de nazorg in gevuld en garantie maar dat moet de aankomend jaren blijken maar is volgens mij ook top vandaar de sterren.
23 February 2023
Gerard
Purmerend
In de firma Sanders heb ik al jaren een zeer groot vertrouwen, ze zijn duidelijk wat ze gaan en moeten doen en alles wat ze voor ons tot nu toe hebben gedaan is tot zeer grote tevredenheid uitgevoerd, ze verstaan nog helemaal hun vak en op dat soort bedrijven moeten we heel zuinig zijn.
4 March 2022
Chris Willems
Purmerend
Fim Sanders komt al 43 jaar bij ons over de vloer en dat is niet voor niks.... staan altijd voor ons klaar, vakkundig en correct.
4 March 2022
Marcel Groot
Purmerend
Alle installaties in badkamer zijn prima en geheel volgens afspraak geleverd. Vakwerk
20 March 2021
Caro
Purmerend
Het is goed bedrijf helpen altijd meteen de monteur komt ook altijd meteen
26 October 2020
E Dinkla
Wijdewormer
N.v.t.
28 February 2020
Erik
Purmerend
Prima monteur, goede uitleg en snelle afwikkeling van datgene wat gedaan moet worden.
21 November 2019
Carin
Purmerend
Zeer goede ervaring vanaf het moment van melding schade aan verdeler tot aan de afspraak en reparatie door monteur. Eerlijk advies en zeer kundige monteur. Netjes op de hoogte gehouden van de geplande afspraak, tijdstip en planning erg nauwkeurig. Kortom; een tevreden klant
3 October 2019
Bianca
Zuidoostbeemster
Al meerdere jaren zijn wij naar tevredenheid klant van loodgietersbedrijf Sanders. Ze denken mee in oplossingen, leveren goed werk af en staan paraat bij een calamiteit.
3 October 2019
Christian Groot
Zuidoostbeemster
Zelden heb ik zo'n doelgericht bedrijf meegemaakt. Staat altijd paraat met raad en daad, perfecte service. Ook het lenen/gebruik maken van bijzondere gereedschappen is geen enkel probleem
9 September 2019
Sjoerd