Zeer slecht

2x een afspraak ingepland voor het plaatsen van zonnepanelen. Beide keer zijn ze niet komen opdagen, zonder een afmelding. 2 dagen vrij opgenomen van het werk voor niets. Zo ga je niet met je klanten om. Ik raad dan ook niemand dit bedrijf aan.

Verkerde apparaturen

Afwerking niet voldoende

• Nazorg en Garantie

Niet best. Eigenlijk beroerd.

Bij de eerste afspraak was er Niemand op komen dagen .. 3 uur na de afspraak een mail mogen ontvangen dat ik de persoon die de schouw zou gaan uitvoeren ziek was en dat ze me telefonisch niet te pakken konden krijgen. Daarbij hadden ze me telefonisch niet te pakken kunnen krijgen (echter geen oproepen gemist ... ). Later die dag werd ik nog gebeld voor een nieuwe afspraak ... Maar op een of andere manier blijft het lastig ... Gisteren wederom een afspraak ... en wederom niemand gezien voor de schouw. Geen oproepen gemist en geen mails ontvangen.

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Geweldige Service!

Installatie vlot verlopen. Bleek dat ik geen 20 panelen kon laten plaatsen zoals bij de schouw was berekend, maar 17. Na plaatsing sliep ik ineens bijzonder slecht. Kwam zelf tot de conclusie dat dit met de locatie van de omvormer te maken moest hebben. Uiteindelijk een Momonizer Sun geplaatst, waardoor mijn nachtrust weer als vanouds werd. Ruud van Esbe bood uit zichzelf aan de kosten van dit apparaatje te delen. Zeer tevreden over hoe goed er naar mij geluisterd werd. Zeker aan te bevelen!

Pirma ervaring

Geweldige service

slecht

Mijn ervaring met esbe is heel slecht Hoor maar niks van de projecten die al klaar zijn die via mij komen ? wordt nergens meer bij betrokken wel jammer dit maar geen probleem Meneer Braunius heeft van alles geroepen maar niks waar gemaakt , bij ons thuis aan de rondweg slecht werk geleverd lekkages doorgezakt dak enz enz

Businesspark Friesland-West 3

8447 SL Heerenveen