Waar ik ook voor bel, men heeft altijd een oplossing
Na een snel en vriendelijk contact is er door ook vriendelijk personeel een stopcontact aangelegd van berging naar garage waardoor ik mijn scootmobiel zelf op kan laden.(appartement) super netjes gedaan. Zéér tevreden en zal bij een volgend karwei zeker ES&I inschakelen. Top bedrijf met top kwaliteit.
Mijn bestelling van het pincet is een kwaliteitsproduct, en is op de juiste vooraf afgesproken termijn/dag geleverd. Kortom ik ben zeer tevreden over ES&I.
Fijne mensen om mee te werken, prijs en kwaliteit zijn dik in orde
Op de Bree in Veldhoven namens de VvE offerte aangevraagd voor vervanging intercoms Vanaf het moment van offerte aanvraag alleen maar tevreden, een heldere en duidelijke offerte en nadien samen gekeken wat mogelijk was Werkzaamheden in overleg afspraken nagekomen en zeer klantvriendelijk en de uitvoering was zeer goed Bij problemen meteen een adequate oplossing en alles binnen de prijsafspraak. Wij als VvE Bree Veldhoven zijn zeer tevreden.
Oplossingsgericht
Denken mee voor het probleem welke er ligt.
Fijne mensen ,goede communicatie. Afspraak is afspraak .
Medewerker wist precies wat te doen.
goede communicatie, netjes en vakkundig
ES&I is een bekwaam bedrijf die goede service levert. Personeel is beleefd en leveren goede kwaliteit.
ES&I snapt wat ik wil en ik hoef me geen zorgen te maken over de hoe vraag. Professionele en aardige vakmensen waar ik meerdere keren zaken mee heb gedaan. Het eindresultaat was altijd naar volle tevredenheid.
Fijn bedrijf om mee te werken. Kwaliteit, service en medewerkers zijn uitstekend!
Alles netjes aangesloten volgens afspraak.
Ik had een beveiligingsoplossing nodig voor mijn woonhuis. Kwam uit bij ES&I. Heb hele goede ervaring opgedaan. Denken mee met je, komen met ideeën en doen wat ze beloven. Ben nog steeds erg tevreden. ES&I schrijft kwaliteit met hoofdletters.
Ter zake kundig, oplossend vermogen, positieve instelling
Altijd beschikbaar wanneer je ze nodig hebt. Altijd bereid je te helpen. Baas en werknemers gezellig, aardig en weten van wanten.
Ben al jarenlang klant bij ES&I , fijn bedrijf, denken mee, en zijn uiterst vakkundig.
Aanpassen van meterkast.
Professioneel, accuraat en toegankelijk
Van mijn alarm installatie,via de tuinverlichting naar mijn CCTV ,alles prima geregeld...
Snel een offerte en snel gemaakt. Fijne mensen die de beveiliging instaleren. Duidelijke uitleg.
Fijn bedrijf om mee te werken !