Waardeloos

Wat een waardeloos bedrijf,ga hier alsjeblieft niet mee in zee. Onkundige monteurs die totaal niets weten. Cv ketel met een kleine storing heeft na 2 1/2 Sleutelen,zoveel storingen dat hij niet meer aangaat en vervangen moet worden.maar ons oorspronkelijke probleem nog niet opgelost. Totaal 5 monteurs langs geweest,nu gelukkig 1 monteur (in dit geval van woldhuis) die binnen 3 minuten het probleem gevonden heeft . De toe en afvoer zitten verkeerd om aangesloten op de ketel,daarom hoorden wij af en toe een vreselijk hard geluid. Nu het probleem eidelijk bekend is,kreeg ik een zeer onbeschofte medewerker aan de lijn die mij allerlei opdrachten wil geven,ipv van zich dood te schamen en meteen een monteur langs te sturen om het op te lossen. Kortom wil je een hoop frustratie en ellende voorkomen,ga alsjeblieft niet met deze partij in zee!! En de beoordelingen die op de site staan stellen uiteraard niets voor omdat ze doe zelf kunnen plaatsen of weigeren. Daarom hier een beoordelingen

• Nazorg en Garantie

van cv onderdelen geen verstand

2 keer geweest , de eerste keer geen onderdelen , moest besteld worden , duurde 2 weken , toen geweest maar ze hadden het verkeerde onderdeel , nu wachten wij nog steeds op een nieuwe afspraak ,

• Afspraken nakomen
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Uiterst bellaberde service en slecht werk

De ESNW is bij mij maar liefst vijf keer langs geweest voor het vervangen van een klep-motortje: drie keer voor een "schouw" omdat de monteur niet wist wat de vorige monteur had opgenomen aan werkzaamheden. Het leek op 'installatie-tourisme' bij ons: telkens weer een nieuwe monteur voor hetzelfde klusje. bijna 900 lichter heb ik een professionele installateur uit Haarlem in de hand genomen om de klus te klaren: in 1 bezoek gepiept. ESNW is werkelijk een slecht installatiebureau: ze bellen niet terug alse je een klacht hebt, registreren je klacht niet en de werkzaamheden zijn slecht uitgevoerd zonder het gewenste resultaat. Hun administratie is een zootje en de aantekeningen van een schouw worden niet gelogged in het systeem. Nooit zaken mee doen.

• Nazorg en Garantie

De Factorij 17